Milyen papírt kellene vigyek magammal a határra, ha a barátomat megyek meglátogatni 3 hétre?
Figyelt kérdés
Tudjátok szokták mondani, hogy kérhetnek valami meghívót vagy ilyesmit, vagy mégis mi legyen nálam, ha a pasimhoz megyek ki az USAba 3 hétre? Írjon meghívót? Mi legyen benne? Köszönöm előre is!!2014. nov. 26. 21:28
1/5 anonim válasza:
A meghívó csak hivatalosan igazolva érvényes.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor milyen papírra lenne szükségem? A barátomnál leszek, nincs hotelfoglalásunk, mert nála fogok aludni, erről mit kellene vinnem, hogy elhiggyék?
2014. nov. 26. 21:54
3/5 szabina555 válasza:
sima ESTA és kész, nem kell meghívó
4/5 anonim válasza:
akarhanyszor hivtam meg baratokat/rokonokat latogatoba hozzam (a 10 ev alatt eleg sokszor) mindig irtam egy levelet (termeszetesen angolul), hogy gipsz jakab hozzam jon latogatoba (ettol-eddig), nalam fog lakni, adok neki kajat es ha van kerdes xy szamon hivhattok, alairas, cim, datum
Eddig egyetlen egy alkalommal nem neztek meg, az anyueknal volt, mikor kettesben utaztak apuval, akkor mar volt kis angol tudas es anyu mondta, hogy "visit my daughter" es ennyi eleg volt a bev.tisztnek, foleg ugy, hogy latta, hogy mar volt ket masik USA pecset az utlevelukben.
Artani nem fog artani, ugyhogy irjon nyugodtan, kuldje el emailben te meg nyomtasd ki es dugd a bev.tiszt orra ala. Foleg akkor hasznos, ha az angollal gyengen allsz!
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm :) Jól beszélek angolul, voltam is már az USAban, de akkor munkavállalói vízummal, sima ESTAval még nem, azért aggódom kicsit. :)
2014. nov. 26. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!