Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Orvosság bevitele USA-ba?

Orvosság bevitele USA-ba?

Figyelt kérdés

Orvosságot szedek epilepsziára, és most usa-ba megyek dolgozni egy évre kb.

A gyógyszer nem elhagyható értelem szerűen. Hogyan tudom bevinni? Hol kell feltüntetnem? Most megyek először USA-ba, szóval tanácsot szeretnék kérni. Lamolep gyógyszerről van szó. Ha igazolom, hogy orvos írta fel, akkor hitelesített angol fordítás kell?

2014. dec. 18. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Hitelesített angol fordítás kell a csudának, írd le a neurológusodnak hogy mi van bár neki is valószínűleg van mintája, legyen rajta a pecsétje, pont. Egyébként: én több száz alkalommal repültem ide-oda, USA, Kanada, EU, amit akarsz, több-kevesebb (néha 900 szem...) Convulex gyógyszerrel a bőröndömben, hét éve már, eddig még soha senkit nem érdekelt.
2014. dec. 18. 12:25
 2/5 A kérdező kommentje:

És ezt nekem valahol fel kell tüntetnem, hogy viszem magammal az orvosságot? Mert azt nem szeretném, hogy szívózzanak velem amiatt, hogy nem tüntettem fel, vagy bármi probléma oka legyen.

Köszönöm a válaszod!

2014. dec. 18. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Anyuek mind2en szivgyogyszert meg vizhajtot meg vernyomascsokkentot szednek es 3 honapi adagot hoztak kettojuknek a borondben es a kutya meg nem kerdezte, hogy mi az.

Rakd a borondbe, ott ugysem nezik. Gondolom nem fogja az egesz borondot kitolteni az eves gyogyszer adag!

Amugy azt itt is kapni, ha lesz orvosi ellatasod, irhat fel a doki. De valoszinu olcsobb ha otthonrol kuldeted ide ki es kifizeted a postakoltseget, amennyiben felsz egy evi adaggal utazni!

2014. dec. 18. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:

> És ezt nekem valahol fel kell tüntetnem, hogy viszem magammal az orvosságot?

Nem. Talan Ausztraliaban volt olyan kerdes hogy gyogyszer van nalam de nem sokat vacakoltak sokat ott sem vele.

Aki a postazast irta, annak *fogalma sincs* mit beszel, receptre irt gyogyszert nem lehet postan kuldeni, nem ures beszed, tenyleg elkobozzak a vamosok.

2014. dec. 19. 06:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Aki a postazast irta, annak *fogalma sincs* mit beszel, receptre irt gyogyszert nem lehet postan kuldeni, nem ures beszed, tenyleg elkobozzak a vamosok. - milyen vamosok? Az USA vamosok? Ugyan mar! Honna veszed ezt? Van sajat tapasztalatod? Mert nekem van!

Anyu kuld rendszeresen receptes gyogyszert. Joban van otthon a korzetivel es az kiirja neki receptre (az o nevere, persze tudja hogy nekem lesz), kivaltja a gyogyszertarban (egyszerre tobb dobozt) majd kibonja a dobozokat es a leveleket berakja egy nagyobbacska dobozba es berakja a szaloncukor meg a pilota keksz melle, amit szokott kuldeni ajandekcsomagban.

Ugyhogy kepzeld kedves, van fogalmam arrol mit beszelek, 10 eve elek az USAban es anyukam eddig kuldott mar vagy 2 tucat csomagot!

2014. dec. 19. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!