Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Camp leaders angol interjú...

Camp leaders angol interjú mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
Le tudnátok írni, hogy mit szoktak kérdezni az angol interjún, a Camp leaders programnál? Kisegítő személyzetnek szeretnék jelentkezni. Egy helyen láttam, hogy szituációs feladat is létezik, ez mindenkinek van?

2014. dec. 9. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
egyaltalan nem nehez. es elozo nap este elkuldik emailben h kb mire lehet szamitani.
2014. dec. 10. 01:20
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. :)
2014. dec. 10. 09:13
 3/7 anonim válasza:

Én egy hónapja voltam, az elején egy kupac kártyából kellett választanom. Volt rajta három kérdés, egy egész kis egyszerű, meg két elég nehéz (bonyolult és hosszú), én biztos ami biztos alapon az egyszerűt választottam: mi volt eddig az életem legjobb döntése. (elég sok kártya van, de ilyen szintű kérdések vannak. lehet van szituáció is, de szerintem az pár éve volt feladat)

Utána a profilomba való kérdéseket tett fel (hova járok, mit dolgoztam eddig, voltam-e külföldön stb) majd váltottunk magyarra. Még tisztáztunk néhány dolgot és készen is voltunk, jöhetett a videó interjú.

Megnyugtatott, hogy ugyanazokat a kérdéseket fogja feltenni, csak mosolygósan és minden jó lesz.

Így utólag tényleg nem olyan vészes, de azért nem ártott, hogy készültem rá.

Én is sokat keresgéltem és alig találtam de annak nagyon örültem, ezért megértem :)

2014. dec. 12. 19:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm szépen! Kicsit félek ettől a kérdéstől, amit húzni fogok.Esetleg meg tudnád még mondani, hogy a profilod előre kitöltötted, vagy csak, amikor már biztosan tudtad, hogy menni fogsz?
2014. dec. 13. 09:22
 5/7 anonim válasza:
Én nem töltöttem előre csak azután, hogy megvolt a szerződés. Arra egy hónapod van, utána átnézik (én épp erre várok) és csak aztán látnak a táborok, tudnak kiváladztani és lesz 100% hogy mész.
2014. dec. 15. 00:31
 6/7 anonim válasza:
Ja és tudom elcsépelt szöveg (èn de hittem el még az elöttem kijövőnek se) de nem kell félni tőle. Szerintem kb ha nem szólalsz meg vagy egy normális mondatot nem tudsz összerakni akkor mondják h inkàbb még ne gyere.
2014. dec. 15. 00:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hasznosnak jelöltem őket. :)
2014. dec. 17. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!