Kállay Saunders Andrásnak, hogy lehet, hogy inkább magyar az akcentusa mikor angolul beszél minthogy angol?
https://www.youtube.com/watch?v=-E6EhwTJNbI
mert magyarul sem beszél természetesen, de azt nem értem, hogy angolul, hogy hogy nem?
nem az angol volt az első nyelve?
Akkor miért beszél ilyen nem-angolos hangsúllyal és lassan
a nőhöz képest baromi nagy különbség van, nem hiszem el, hogy ezt nem hallod
Nincs magyar akcentusa. Jellegtelenné vált amerikai akcentusa van, sokan beszélnek így, pláne ha folyamatosan international English hatásnak vannak kitéve. Esetében ezt erősítheti az is, ha általában nem angolul beszél a mindennapokban.
A nőcinek brit akcentusa van, az alapból sokkal ízesebb, mint az amcsi, azért olyan feltűnő a különbség.
Hozzáteszem, én nem tudom, ki ez a fickó, de találkoztam már olyannal, aki kétnyelvű családból jött, a családja gyerekkorában ide-oda utazott (diplomaták voltak), és a srác egyik nyelven sem beszélt tökéletesen. Az is lehet, hogy ez a Kállay is így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!