Mindenki áradozik az USÁ-ról, tényleg ennyire jó hely?
Kedves 2-es valaszolo. Igenis, nekem sokat mond az a ket nev : mind a ketto bunozo volt aki ratamadt rendorre. Brown eppen kirabolt egy uzletet, verekedett rendorrel es ki akarta kapni kezebol a fegyvert. Garner uguanugy ratamadt rendorre aki le akart tartoztatni mert illegalis cigarettat arult utcan. Nem tudom Magyarorszagon mi a szokas, de itt rendornek kotelessege orizetbe helyezni valakit aki buncselekmenyt folytat. Es ha az a valaki fizikailag ratamad, nem hiszem hogy eleg lenne egy szep szo, hogy legyen szives nyugodjon meg.
Mind a ket bunozobol most martirt akarnak csinalni . Pedig nem a rendorseg okoz a legnagyobb problemat hanem bunozes. Bunozes nagyon nagy feketek kozott, akik nem csak fehereket, de egymast olnek meg nagy mennyisegben.
Szoval, kedves 2-es, a helyzet sokkal komplikaltabb mint amit talan Nepszabadsagban olvastal.
Mivel Vancouverben elek a Nepszabadsagot nem olvasom es a helyzettel attol felek borzasztoan tisztaban vagyok...
De amugy megirtam mar ezen a site-on jo parszor hogy milyen szegenyseg dul mar az USA-ban is. Persze a gazdag fehereknek nagyszeru az orszag de egyebkent [link]
Nem egy életbiztosítás... Nagyon fel tudja vinni Isten a dolgodat, és nagyon le tudsz maradni. Utóbbi esetben pedig senki nem emel fel...
Ha a lehetőségeket kihasználod, akkor viszont nagyon jó hely. Sokkal jobb és nagyobb a választék szinte mindenben mint Magyarországon. Legyen az luxusegyetemek színvonala, ruhaválaszték, vagy bármi...
Van amiben jó, van amiben rossz.
A "szabadság hazája" tényleg nem duma. Amíg betartod a törvényeket, és fizeted a fizetnivalót, senki sem fog piszkálni. Az emberek általában kedvesen és udvariasan viselkednek egymással (az idegenekkel is), a legtöbbüknek üdítően pozitív a világszemlélete.
Másrészről viszont az általános közbiztonság eléggé rossz, az ország meg egy-két kivételtől (pl. New York) eltekintve, eléggé unalmas. Las Vegas nappal döglöttebb hely, mint a legtöbb magyar falu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!