Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Suliban élelmiszer végzettsége...

Suliban élelmiszer végzettséget, okj tanfolyamon webfejlesztö végzettséget szereztem megélhetek ebböl az usa-ban?

Figyelt kérdés
2014. nov. 9. 15:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mondjátok hogy optimista vagyok de addig próbálkozok amig nem jön össze.
2014. nov. 9. 17:45
 12/22 A kérdező kommentje:
Am angol hanyas szintü kell oda?
2014. nov. 9. 17:47
 13/22 anonim ***** válasza:
ha JÓ webfejlesztő vagy akkor kb a világon BÁRHOL lakhatsz és bolondra keresheted magad, mert remek távmunka, én pl kijöttem thaiföldre mert olcsó és jó, innen csinálok mindent, sok amerikai ügyfelem van, minek akarsz pont amerikába menni? kecskemétről is dolgozhatsz ugyanígy
2014. nov. 9. 18:18
 14/22 anonim ***** válasza:

Na-na, azért elég merész dolgok ezt így kijelenteni. Főleg, hogy nem mondasz igazat. Új-Zélandon és Ausztráliában hiányszakmának számít a webfejlesztő.

2014. nov. 11. 17:45
 15/22 anonim ***** válasza:
És a kedves #10-nek is üzenném, hogy tudatlanul ne okoskodjon. Egyre több állam vezet be kedvezményeket az illegális bevándorlókkal szemben Florida éppen azt tervezi, hogy akik illegálisan vannak az országban és tovább akarnak tanulni (értsd.:egyetem, főiskola) az állam finanszírozza nekik a tanulási díjat. Jogosítványt is csináltathatnak legálisan több államban. De gondolom a health-care-ről még nem is hallottál ugye?
2014. nov. 11. 17:48
 16/22 A kérdező kommentje:
És ez azt jelenti hogy bizonyos államok úgymond "kedvezményesen" bánnak a bevándorlókkal igaz?Kérlek ne haragudjatok ha hülyeséget irtam.
2014. nov. 11. 18:08
 17/22 anonim ***** válasza:

Igen, mert akárhiszed akárnem és akármennyire is akarja itt a sok troll bebizonyítani, hogy nem lehet megélni a fekete munkából... Floridában egy felmérés alapján becsült 7 millió illegális ember él. És akkor még nem is Florida a "legkedveltebb" állam a bevándorlók körében. Hanem Kalifornia.. :)

Illegálisan élsz az usa-ban? Hahh... Nagy cucc... Ott van pl.: Obama bácsikája, 2011-ben kapott zöldkártyát.. 50 éve illegálisan élt az USA-ban. Vagy ott van az a díjnyertes újságíró, bevallotta, hogy nincsenek papírjai. De ott van a "király" Elvis Presley-nek is a menedzsere.. Mit gondolsz Elvis miért nem ment külföldre koncertezni? Mert a menedzsere illegálisan élt az országban..

Az egész Amerikai Egyesült Államok az illegális munkaerőre épül.. Ezzel tisztában van az összes "fejes" is. Lehet házad, kocsid, nyithatsz bankszámlát, dolgozhatsz (a kutya nem fogja megkérdezni, hogy illegálisan tartózkodsz itt-e vagy sem) idővel összeismerkedsz egy fiatal, csinos amerikai lánnyal elveszed feleségül és élheted tovább az életed legálisan. Ha nem kerülsz bajba (értsd: nem csuknak le) annak az esélye, hogy lebuksz egyenlő a 0-val. Kivéve persze, ha haza akarsz menni mivel ugye reptéren lebuknál... Bár, már 1-2 embertől hallotam azt, hogy hajózással kilehet játszani a "hazamenetelt" is.

2014. nov. 12. 23:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Kedves 15-os . Nem egeszen ugy van ahogy gondolsz. Nincs ingyenes oktatas, egyaltalan semmi nincs ingyen USAban. Floridaban azt javasoljak, hogy illegalisak akik tovabbtanulni akarnak, (elotte legalabb 3-evig kell floridai iskolaba jarni) in-state tuition-t fizessenek, tehat annyit, mint mas floridai lakosok. Az kevesebb mint mas allambol jott tanulo fizetne, de nem ingyenes! Lenyeges kulonbseg. A jogositvany kerdes illegalis bevandorlok szamara nincs megoldva, de ha jon is (2013ban megvetozta a kormanyzo)csak egy bizonyos csoportrol lenne szo, azokrol akiket gyerekkent hoztak USAba a szulei. Tehat nem minden illegalisan tartozkodo kulfoldirol.
2014. nov. 13. 00:47
 19/22 A kérdező kommentje:
Igazából már hogy mit akarok kimegyek estaval és 3 hónap alatt csak megismerek valakit egyi deig kijárok hozzá esta majd néhány belátogatás után megbeszélem vele hogy igy nem hogy bejárok és intézzen zk t.Mit gondoltok?
2014. nov. 13. 06:53
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves 18-as

Oregon

[link]

Utah

[link]

2015-ben Kaliforniában is bevezetik

és további 5 államban:

[link]

2014. nov. 13. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!