Kanadába be lehet vinni kaját?
Ausztráliába nem tilos bevinni élelmiszert, csak el kell vámolni. Ha azt nem teszed meg, akkor megbüntetnek (pénzbírság). Természetesen Ausztráliába és Kanadába nem engedik be a hústermékeket, növényeket, mézet, tejtermékeket.
Kanadába ha mész ki kell tölteni egy kártyát még a repülőn, ahol be kell jelölni ha van nálad élelmiszer. Én kolbászt nem vinnék azt ha megtalálják biztos nem engedik be. Egyébként a kanadai vám hivatalos oldalán fent van pontosan mit szabad bevinni. Én azt nézném inkább, ott kapsz biztos választ erre :)
Köszi minden választ. Hát, eddig azt hittem, Kanadában nincsenek olyan (durva) szabályok mint Ausztráliában, de úgy látszik, mégis. Utolsó hsz-hoz: nos, azért ne mondd hogy a szomszéd Laci bácsi legendás házi készítésű kolbászát megkapod a Dundas-on :-)
A fóliázásról meg jó hogy említés került, titkon abban reménykedtem... de úgy látszik, az sem fog bejönni. Egyébként most hallottam, Toronto-ban megszűnt a fóliázás. Meglepett. De Pesten még van és kiutazásnál az ugye, nagy segítség.
Mégegyszer: köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!