Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Suliban élelmiszer végzettsége...

Suliban élelmiszer végzettséget, okj tanfolyamon webfejlesztö végzettséget szereztem megélhetek ebböl az usa-ban?

Figyelt kérdés
2014. nov. 9. 15:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. nov. 9. 15:34
 2/22 anonim válasza:

Az usaban bármiből megélhetsz, ha beszéled rendesen a nyelvet. Természetesen nem lehetsz válogatós a munkahelyet illetőleg.

Csak van egy probléma, illetve kettő.

Nem kapsz munkavállalási engedélyt (zöldkártya).

Mivel nem vagy hazádban üldözött a bevándorlás majdnem lehetetlen.

2014. nov. 9. 15:41
 3/22 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. nov. 9. 15:47
 4/22 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy nem vagyok üldözött a hazámban?
2014. nov. 9. 15:57
 5/22 A kérdező kommentje:
Figyeljetek azért akarok ki menni mert ezen az "országnak" nevezett helyen nem tudok érvényesülni.
2014. nov. 9. 16:18
 6/22 anonim ***** válasza:

Webfejlesztő és élelmiszer okj sehol a világon, de még Magyarországon sem hiányszakma. Ezért Amerikában ahol minden ilyen állásra jut 50 ember, nem egy bevándorlót fognak alkalmazni akinek rengeteg engedélyre lesz szüksége, és + a kinti országban elvégzett különbözeti vizsga.

Azt, hogy te otthon Magyarországon nem tudsz érvényesülni az a te bajod. Más szakmát kéne tanulni, amivel otthon is lehet boldogulni. Sok embert ismerek akik tudnak boldogulni otthon is.

2014. nov. 9. 16:22
 7/22 A kérdező kommentje:
Bocs ha csalódást okozok de én nem ez a fajta vagyok jelentkezek a vizumlottóra van egy pár ismerösöm akik igy jutottak ki.
2014. nov. 9. 17:27
 8/22 A kérdező kommentje:
Éppen emiatt tanultam meg angolul középfokon.
2014. nov. 9. 17:29
 9/22 anonim ***** válasza:
Igen, nyilván rögtön több is akad, akik "vízumlottón" kijutottak.
2014. nov. 9. 17:32
 10/22 anonim ***** válasza:
Angol középfokkal meg végképp nem fogsz tudni webfejlesztőként dolgozni. Nekem azzal nem okozol csalódást ha legálisan akarsz kijutni, végül is a te életed, úgy cseszed el ahogy akarod. De jobb ha már most tisztábban leszel azzal, hogy ha feketén mész ki, akkor csakis olyan munkákat kaphatsz amivel nem fog járni sem TB, sem fizetett szabadság, sem betegállomány, sem nyugdíj. Ha meg lebuksz azonnal hazatoloncolnak..De mint írtam, te tudod mit akarsz.
2014. nov. 9. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!