Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mivel mehetek ki az usa ba ha...

Mivel mehetek ki az usa ba ha elutasitják a vizumot és megvonják az esta jogosultságot?

Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 05:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel.
2014. nov. 3. 06:28
 2/8 anonim ***** válasza:
A felsorolt dolgok megvonasaval gyakorlatilag kitiltottak, nem utazhatsz be. Csak nem tultartozkodas miatt? Esetlen feketemunkan ertek?
2014. nov. 3. 07:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt ennyi információ alapján nem lehet megmondani... milyen vízumkérelmet utasítottak el?
2014. nov. 3. 10:12
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Te a Habony Árpi vagy a Vida Ildikó vagy? :D
2014. nov. 3. 10:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Semmivel.
2014. nov. 3. 15:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre nem tiltottak ki csak nem merek vizumba fogni mert ha elutasitják az esta jogosultságnak is annyi.
2014. nov. 6. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
ha nem tartózkodtál túl, nem követtél el semmi illegálisat, nem akarsz gyilkolni, drogot árulni, lövöldözni, bűnbandát alapítani, és az összes többi, amit a vízumigénylésnél kérdeznek, akkor miért félsz, hogy elutasítanak? ha már elutasítottak, és megvonták az ESTAt , akkor nyilván nem mehetsz ki sehogy, de ha csak szimplán félsz, az butaság. Én igényeltem már munkavállalói vízumot tavaly nyáron, semmi gond nem volt vele, megkaptam simán, most igényeltem ESTAt, két pillanat alatt megadták (mondjuk tény, hogy én is izgolok, mennyire fog simán menni, mert turistaként még nem jártam az usaban). Mindenesetre ha semmi rosszat nem követtél el vagy nem tervezel elkövetni, nem valószínű, hogy megtagadják a vízumodat.
2014. nov. 24. 11:40
 8/8 gunzin ***** válasza:
0%

fizess 3000$ a mexicoi maffia tagjanak, es tijuanan keresztul behoznak a kocsi padloja alatt ! :) az osszes spanyol igy jon, vagy atfutnak a hataron ! :) (azt is penzert)

irj privatot ha erdekel a dolog :) :D

2014. dec. 2. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!