Mennyi az esélye hogy elutasitják a kérelmet?
Mégis milyen vízumot akarsz pár hétre??
Vízummentesség van érvényben, ha turistaként mész - pláne hetekre. 90 napig tartózkodhatsz ott így. Azért persze vannak követelmények: biometrikus útlevél ( a piros) és egy ESTA-regisztráció az amerikai követség honlapjáról - ez kb 14-15 dollár. Szüleiddel nézzétek meg, vagy valakivel, aki tud angolul.
Te mégis, hol olvastál utána? :D
Ekkora ökörségeket is rég hallottam, ne haragudj. Zöldkártya és vízum... Ezek a huzamosabb kinn tartózkodás kellékei!
Látogatóba pár hétre neked útlevél kell (újfajta) és ESTA. Ennyi.
Persze visszafordíthatnak a határon bármikor - mint, ahogy ez igaz mindenkire. De nem szoktak.
Nem fognak visszafordítani és vízum sem kell, zöldkártya meg végképp nem.
ESTA kell, aminek a feltétele a biometrikus útlevél, de ha 16 éves vagy, akkor neked már nem is lehet más.
És mennyire biztos hogy nem fognak visszaforditani?
Egyébként a nagyutazas.hu-n írták hogy vizumot kell igényelni ahhozhogy beléphessek az országba.
Leírtuk: turistának nem kell vízum. Ha tanulni mész, akkor kell.
Bármikor bárkit visszafordíthatnak, indoklás nélkül. De én ilyennel még nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!