Milyen változásokat lehet észre venni egy pasin miután elutasítják?
Figyelt kérdés
2014. okt. 11. 22:43
1/8 anonim válasza:
Van, aki leszáll rólad és eltűnik, van aki átmegy agresszív baromba és még az után is agyonzaklat. Mindkettőhöz volt már szerencsém (sajna utóbbihoz legtöbbet).
2/8 Tibohr válasza:
Elsősorban gyümölcsökkel, azon belül is főleg fügefélékkel táplálkozik emellett eszik leveleket, gallyakat, rügyeket és virágokat, sőt, esetenként földet is – alighanem ásványi anyagai miatt. Étrendjét kisebb rovarokkal, gerincesekkel, tojással egészíti ki; A fák lombozatában, odvaiban megmaradó esővizet issza.
4/8 Zsebvirág válasza:
Én utána elszoktam kerülni a lányt, nem beszélek többet vele.
5/8 anonim válasza:
Attól függ ki utasít el.
Ha egy buliban utasítanak el akkor nincs semmi.
Ha egy olyan lány utasít el, akit kedvelek és teszik, akkor pár napig (max 1 hétig) rossz kedvem van, kicsit feszültebb leszek. Nagyjából ennyi.
20/f
6/8 anonim válasza:
Ja és utána nem üldözöm a szerelmemmel, békén hagyom.
Előző voltam.
7/8 anonim válasza:
Akit elutasítottam vele a mai napig beszélek, találkozok néha, de köztünk nem lehet semmi, ezt ő is felfogta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!