Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Beengednek így az USA-ba?

Beengednek így az USA-ba?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel szeretnék menni turistaként Californiába. Karácsony után mennénk és ott szeretnénk megünnepelni az új évet majd. Én 22 vagyok ő pedig 18. Úgy hallottam h kiskorúakat nem engednek be az országba, nagykorú felügyelete nélkül. Ennek a felügyeletnek kötelező szülői felügyeletnek lennie vagy bárki más aki már nagykorú (21+) megteszi? Valamint még annyi h ő nem magyar, de attól még intézhető neki is innen a vízum vagy muszáj onnan ahonnan származik?

2014. okt. 23. 11:40
 1/7 anonim válasza:
Szerintem az itteni törvények érvényesek rá, és nem kell semmilyen felügyelet, de elnézést, ha tévednék.
2014. okt. 23. 12:13
 2/7 anonim válasza:
Mármint a Magyar törvények, és eszerint már nagykorú.
2014. okt. 23. 12:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Itt nagykorú, de az USA-ban 21+ számít nagykorúnak.
2014. okt. 23. 13:59
 4/7 szabina555 ***** válasza:

18tól beengedik.

vízum meg attól függ, hogy milyen állampolgár. de mindenképp a pesti amerikai nagykövetségre kell mennie vízumért, ha neki nem elég az ESTA

2014. okt. 23. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:
59%

Konyorgom ha nem tudjatok a phaszert kell irni?!?!?!?! :(

Az Egyesult Allamokban a nagykorusag 18 eves kortol van betoltve!!! (Kiveve 3 allam, de California az 18).

Amire a tobbiek gondolnak, az az alkohol es cigaretta vasarlasra vonatkozo torvenyek, ami a legtobb allamban (Caliban is) 21. De 18 evesen mindenki felnottnek szamit az USAban (kiveve ha AL, NE, MS allamokban vagytok).

Termeszetesen azon beutazasi torvenyek vonatkoznak ra, ami azokra az allampolgarokra is amilyen orszagbol o szarmazik. Eloveszed az utlevelet es megnezed. Ha a barinodnek van magyar utlevele, akkor neki is ESTAt kertek mint neked. Ha a barinodnek olyan utlevele van, amely orszag nincs benne az ESTA programba, akkor be kell menni a kovetsegre vizumot kerni neki. Mindegy hogy o magyar vagy sem, az szamit milyen utlevellel akar utazni. Ha kell neki vizum, a pesti USA kovetsegen tessek erdeklodni!

2014. okt. 23. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Amire a tobbiek gondolnak - elneztem; a kerdezo kommentjet is "valaszolonak" hittem....
2014. okt. 23. 18:27
 7/7 anonim válasza:

Én tavaly összeokádva, összeszarva (nem bìroma repülést) léptem be washingtonba. Beengedtek simán.

Nemtudom mitől paráztok. 24/F

2014. nov. 3. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!