Egy éve jöttem haza az USA-ból, de sajnos túltartózkodtam. Most szeretnék vissza menni, heteken belül. Nem tudom mennyi rá az esélyem hogy beengednek? Valaki ment már igy vissza, és sikerült neki bemenni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 21:14
1/9 anonim válasza:
Esélyed egyenlő a 0-val! A repjegyed kidobott pénz volt/lesz.
2/9 anonim válasza:
Az USA nagykövetsége azt írja, nem javasolja az ESTA-s beutazást túltartozkodás esetén (valószínűleg visszafordítanak). De a nagykövetséget felhívhatod, turistavízummal talán van esélyed mégis bejutni, bár azt jóval nehezebb megszerezni.
3/9 anonim válasza:
Nem javasolja?? A fenét.
Kérdező, az eset rém egyszerű. Túltartózkodás esetén az ESTA ugrott. Turistavízummal mehetsz vissza. Ezen felül, ha 180 napnál tovább de 1 évnél kevesebbel tartózkodtál túl, három évre vagy kitiltva. Ha annál is többel, tíz évre.
4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos elutasították az ESTÁMAT!Mit tehetek még?Nagyon elvagyok keseredve,a kereszt lányomhoz mentem volna!
2014. márc. 25. 14:54
5/9 fGhw39-84th válasza:
Talán kaphatsz túrista vízumot, ha meg tudod őket győzni, hogy nem akarsz maradni.
6/9 anonim válasza:
Minek kértél ESTA-t, ha mondtuk, hogy turistavízum kell?
7/9 anonim válasza:
No és kin keresztül fogja beadni a kérelmet B1-B2 re?
Tudomásom szerint magyarországon ma már egyetlenegy utazási iroda se vállal túristavízumügyintézést.Ilyenkor mi van hm ? !
8/9 anonim válasza:
Utazási iroda...? Minek? A követségre kellett mindig is beadni a vízumkérelmet.
9/9 anonim válasza:
Ha te mint "mezei" magyar állampolgárként/magászemélyként mindeféle külső segitség nélkül,felkészületlenül nyujtod be a vizumkérelmedet ,(tehát ha nem vizumszakértőn, utazásszervezőn,vagy olyan emberen keresztül adod be a kérelmet aki "járatos" a követségen belüli folyamatokban és tudja mi merre hány méter, szinte biztos lehetsz abban hogy első körbe el lesz utasítva a kérelmed,Az is lehet hogy második de akár harmadik körbe is.Sőt.Te egymagadtól nem fogsz tudni felkészülni egy vizuminterjúra.Nehogy azthidd hogy ez olyan egyszerű dolog. Egy vízum(akárcsak egy b1-b2) megszerzése hetekig hónapokigelhúzódhat állandóan fel fogna rángatni a követségre kismmillió dokumentumot/igazolást be kell majd szerezned ami csomó idődbe fog telni mire elintézed és a dokumentumok beszerzése az még csak a jéghegy csúcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!