Beengednek kanadába?
Nos, a szituáció a következő.
Elég sok olyasféle dolgot olvastam, hogy nemigen engednek be Kanadába magyarokat. [nem, nem vagyok roma.]
Én a barátnőmhöz utaznék, látogatásra, és nyílván szeretném a lehető legtöbb időt eltölteni vele, ami egyenlő a maximális, 6 hónapos ottartózkodással.
Viszont. Azt hallottam, hogy az ilyen hosszú ottartózkodásokba belekötnek. Erről tudtok valamit?
Más célom nemigazán lenne, csak kimenni, és eltölteni vele annyi időt amennyit csak lehet. [ő kanadai állampolgár].
Nyílván oda vissza érvényes jeggyel mennék, hogy abba már alapból ne tudjanak belekötni. 17 éves vagyok. Mire számíthatok?
Ha találkozol Justin Bieberrel, küldj nekem tőle egy autógrammot :( :(:( Imádom.
Ám sok szerencsét:D
én is hallottam hogy belekötnek abba aki túl sok ideig akar ott lenni, amiket tehetsz hogy kevésbé kötekedjenek
- ne vigyél olyan papírt magaddal amin iskolai végzettségek vannak, se nyelvvizsga papírokat mert akkor egyből azt gondolják hogy dolgozni mész és nem fogsz hazamenni
-oda vissza jegy mint ahogy te is mondtad
- kp ne legyen gyanúsan sok nálad mert ebből megint az jön le nekik hogy ott akarsz maradni, inkább bankkártyán legyen a pénzed
- beszélhetsz a rokonoddal is hogy ők felhívják telefonon hogy igazolni tudja hogy hozzá jöttél és csak 6 hónapra, akár érted is mehet személyesen
ne vigyél olyan papírt magaddal amin iskolai végzettségek vannak, se nyelvvizsga papírokat mert akkor egyből azt gondolják hogy dolgozni mész és nem fogsz hazamenni
nagyon édes lenne, ha betenné a táskába az általános iskolai bizonyitványát :DDDDDD
17 évesen kiszökött dolgozni :DDD vagy inkább elszökött a magyar oktatásrendszer elöl :DDDD
4. azt azért írtam mert az egyik oldalon egy párt emiatt nem engedtek be mert ők is a maximális időtartamra mentek ami már alapból gyanús és náluk volt a cukrász végzettséget igazoló papír vagy mi, és emiatt már azonnal úgy kezdték hogy na na maga dolgozni jött mi?
ha csak kirándulni megy minek vinne magával bármilyen bizonyítványt? nem hülyék dolgoznak ott...
6, értem én ezt
de a kérdezönek általános iskolai bizonyitványa van :D ha lenne neki egy érettségije..diplomája, szakmája..ezekröl hiteles forditás, azt megértem.
de egy általános iskolai bizonyitványt nyugodtan vihet bárhova :DDD
egy guriga wc papirral együtt
jó abba csak nem kötnek bele :DD
de azért lehet feltenne pár kérdést hogy minek van az nála ha kirándulni jött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!