Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Beengednek kanadába?

Beengednek kanadába?

Figyelt kérdés

Nos, a szituáció a következő.

Elég sok olyasféle dolgot olvastam, hogy nemigen engednek be Kanadába magyarokat. [nem, nem vagyok roma.]

Én a barátnőmhöz utaznék, látogatásra, és nyílván szeretném a lehető legtöbb időt eltölteni vele, ami egyenlő a maximális, 6 hónapos ottartózkodással.

Viszont. Azt hallottam, hogy az ilyen hosszú ottartózkodásokba belekötnek. Erről tudtok valamit?

Más célom nemigazán lenne, csak kimenni, és eltölteni vele annyi időt amennyit csak lehet. [ő kanadai állampolgár].

Nyílván oda vissza érvényes jeggyel mennék, hogy abba már alapból ne tudjanak belekötni. 17 éves vagyok. Mire számíthatok?

2014. ápr. 9. 18:15
 1/9 anonim válasza:
0%

Ha találkozol Justin Bieberrel, küldj nekem tőle egy autógrammot :( :(:( Imádom.

Ám sok szerencsét:D

2014. ápr. 9. 18:58
 2/9 anonim válasza:

én is hallottam hogy belekötnek abba aki túl sok ideig akar ott lenni, amiket tehetsz hogy kevésbé kötekedjenek

- ne vigyél olyan papírt magaddal amin iskolai végzettségek vannak, se nyelvvizsga papírokat mert akkor egyből azt gondolják hogy dolgozni mész és nem fogsz hazamenni

-oda vissza jegy mint ahogy te is mondtad

- kp ne legyen gyanúsan sok nálad mert ebből megint az jön le nekik hogy ott akarsz maradni, inkább bankkártyán legyen a pénzed

- beszélhetsz a rokonoddal is hogy ők felhívják telefonon hogy igazolni tudja hogy hozzá jöttél és csak 6 hónapra, akár érted is mehet személyesen

2014. ápr. 9. 19:11
 3/9 anonim válasza:
2. vagyok, na szval akkor nem rokonoddal hanem barátnőddel beszéld meg :D
2014. ápr. 9. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:

ne vigyél olyan papírt magaddal amin iskolai végzettségek vannak, se nyelvvizsga papírokat mert akkor egyből azt gondolják hogy dolgozni mész és nem fogsz hazamenni

nagyon édes lenne, ha betenné a táskába az általános iskolai bizonyitványát :DDDDDD

17 évesen kiszökött dolgozni :DDD vagy inkább elszökött a magyar oktatásrendszer elöl :DDDD

2014. ápr. 9. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:
És tizenhét évesen mit fogsz csinálni kint fél évig egyébként (iskola például)? Ezek a fél éves látogatások nekem kicsit furán hangzanak. Írathatsz vele egy felelősségvállaló meghívólevelet, akkor talán nem kötözködnek.
2014. ápr. 9. 19:34
 6/9 anonim válasza:

4. azt azért írtam mert az egyik oldalon egy párt emiatt nem engedtek be mert ők is a maximális időtartamra mentek ami már alapból gyanús és náluk volt a cukrász végzettséget igazoló papír vagy mi, és emiatt már azonnal úgy kezdték hogy na na maga dolgozni jött mi?

ha csak kirándulni megy minek vinne magával bármilyen bizonyítványt? nem hülyék dolgoznak ott...

2014. ápr. 9. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:

6, értem én ezt

de a kérdezönek általános iskolai bizonyitványa van :D ha lenne neki egy érettségije..diplomája, szakmája..ezekröl hiteles forditás, azt megértem.

de egy általános iskolai bizonyitványt nyugodtan vihet bárhova :DDD

egy guriga wc papirral együtt

2014. ápr. 9. 19:45
 8/9 anonim válasza:

jó abba csak nem kötnek bele :DD

de azért lehet feltenne pár kérdést hogy minek van az nála ha kirándulni jött :D

2014. ápr. 9. 19:49
 9/9 A kérdező kommentje:
A lényeg az, hogy ne kössenek bele semmibe. Nemakarok semmiféle iskolai papírt vinni. Egyrészt minek, kettő, NINCS. :D
2014. ápr. 9. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!