Kanadába utazom. Azzal ijesztgetnek, hogy vagy beengednek, vagy nem. Attól függ "milyen kedvük van! " Esküszöm nem bevándorló vagyok. Mi a teendő, hogy ezt el is higgyék nekem?
Köszönhetően egyes "magyaroknak", a tisztességes szándékkal érkező magyarokat nehezen engedik be Kanadába. Be kell mutatnod a visszaútra szóló repülőjegyet, szállásfoglalást, megfelelő anyagi fedezetet. Illetve a tartózkodás időtartama is érdekes lehet, 3 hétnél tovább maradsz, akkor abba nagy eséllyel bele fognak kötni, hiszen nem tipikus turista utazási időtartam. Ha viszont 3 hétnél kevesebb ideig maradsz, az ok. Amit a gépen adnak, azt értelemszerűen kell kitölteni. Hol fogsz lakni, van-nálad valami elvámolni való, stb. Rutin kérdések.
"Esküszöm nem bevándorló vagyok"
Én elhiszem, de a tisztnek lehetőleg ne hangoztasd sokszor, mert az gyanús.
imadom ezt a magyar ijesztgeto mentalitast komolyan. ha dublinbol is mesz, tuti lesz magyar a gepen :D de amugy vigyel szotart, lesz eleg ido arra a papirra es amugy is akkora retardok vannak a vilagon, gondolod mindenki 100%osra kitolti? jo vicc.
en nem kanadaban elek amugy hanem usaban, itt is ijesztgetnek a magyarok mindenkit mindennel, de en meg konkretan egy esetrol se tudok mikor valakit visszaforditottak pedig volt kozte illegalis munkas bevandorlo meg minden, csak remhirekbol tudok ezekrol. annyi a szerencse hogy a hataron nem magyarok fogjak eldonteni hogy bemehetsz vagy nem :D szoval ne parazz meg jo utat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!