Szívesen költöznél az USA-ba? Ha igen, melyik államba, városba?
valóban nem voltam még sok országban, én kérek elnézést, hogy nem tehetem meg, hogy körbeutazzam a világot.
elfogult vagyok, na és? az emberek 99%a fikázza amcsit, pedig azok jó része még sose járt ott.. miért baj, ha én más véleményen vagyok?
azért ne szeressem, mert olyan a politikája, amilyen? pont nem érdekel. minden ország politikája szar, ha már itt tartunk, nekem az a véleményem.
arra meg nem is reagálok inkább semmit, hogy az alapján vélsz butának vagy okosnak, mert szeretek egy országot.
a többieknek pedig köszönöm a 'védelmet', vagy ilyesmi. de azt hiszem inkább nem is írok már sehova semmi jót USA-ról, mert én leszek a rossz, szemét, hülye ember.
19. Szívből örülök hogy kiköltözöl, legalább eggyel kevesebb ebben az országban, még a végén egész normális ország lesz ez.
Történelem: Vietnam, Afganisztán, Irak stb(bár nem vagyok biztos benn hogy tudod ezek hol vannak)
Nem élnék ott, távol áll a mentalitásomtól az ottani értékrend.
De jövőre kimegyek és nyáron megpróbálom végigmotorozni a Route 66-et, egy bérelt Harley-vel.
> Mit értesz az alatt, hogy éltél már rendőrállamban?
Magyarország 1989 előtt, helló!
#23., még mindig csak ugyanazt tudom írni. Az átlag amerikainak semmi köze nincs ahhoz, hogy mi van Afganisztánban meg Irakban (inkább nem kérdezem meg, hogy mire alapozod, hogy nem tudom hol vannak ezek az országok).
Vagy te talán örülsz, vagy örülnél annak, ha a magyar kormány "szakembereinek" lépései miatt téged minősítenének a külföldiek? Nem lehet általánosítani, mert nem mindenki a jelenlegi kormányra szavazott az átlagemberek közül, nem mindenki ért egyet a vezetők lépéseivel (ez minden országban igaz).
> ...és milyen jó volt itt 89' előtt..
Hát persze, amikor apám visszautasította hogy jelentsen a beosztottjairól akkor kirúgták és kitiltották az ország összes kórházi laborjából. Szüleim maradtak. De amikor nagynéném aki orvosként legjobb volt az évfolyamában (leszámítva a pártfunkcit aki elé toltak) és Mohácson a világ végén kapott valami ócska állást ahol nagybátyám, aki gépészmérnöki végzettséggel összesen kapott egy raktárosi állást visszautasította hogy miután "leszóltak" a központból hogy valakinek soron kívül addjon ki autóalkatrészt erre persze kirúgták, no ők disszidáltak. Ez volt a nagyon jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!