Faluban vagy városban laksz? :D ÉS ha faluban akkor szívesen költöznél városba, vagy ha városban akkor szívesen költöznél faluba? :D (Ez aztán értelmes lett xD)
Egy viszonylag pici városban élek, nem költöznék el sehova.
Nekem ez így pont tökéletes.
16/L
Egy kisvárosban lakom.Annyira kicsi, hogy még nagyon falusias.Végül is jobb itt mint egy nagyvárosban, mert azt a nyüzsit nem bírnám.Ha el is költöznék, akkor csakis város peremkerület, zöld övezet, lakópark, stb...
Innen olyan dolgok hiányoznak mint hétvégi orvosi ellátás,(20 km-re kell menni hétvégén)Nincs egy normális nagyáruház, ruha bolt, szórakozási lehetőség.
2500 fős községben lakom, de szívesen költöznék városba. :)
(ami mellesleg 10 percnyire van)
Kisvárosban élek, nagyvárosba nem költöznék, faluba bármikor, mert bárhol megélek, tehetséges vagyok és nagyon sok mindenhez értek.
Budapesten semmiképp nem élnék, az a deviáns buzelorok városa.
Kisvárosban lakom,semmiképp nem költöznék faluba.
Nagyobb városba sem szeretnék mert itt is meg van a kórház,a ruha vásárlási lehetőség,és nagyon hangulatos kisváros,és már meg is szoktam.
Én Budapestre soha nem költöznék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!