Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Szóval az lenne a tervem hogy...

Szóval az lenne a tervem hogy néhány év múlva kiköltözök az Egyesült Államokba és ez a bevándorlás hogy működik ha szeretnék kint élni és dolgozni?

Figyelt kérdés

2014. aug. 27. 16:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Kabd be! Figyelembe sem vetted a Nagy Magyarországról szóló pár szavacskát, mi van a reménnyel, mi van a kitartással, mi van az egyesítéssel, és te ezt prédikációnak veszed, mondhatni elég csúnya dolog. Én Székelyföldi vagyok, nap mint nap a Nagy Magyarországról álmodom, és nem hiszem hogy olyan nagy éhség lenne hogy el kellene vándorolni az országból, ezáltal cserben hagyni.
2014. szept. 3. 20:55
 22/28 A kérdező kommentje:
Sajnálom de én nem hiszek a "nagy Magyarországban" de mindenkinek más az elgondolása erről és ezt szerintem ne is firtassuk.
2014. szept. 7. 13:37
 23/28 anonim ***** válasza:
ha megnősülsz és amerikai állampolgárt veszel el Ismerkedj amerikai magyar lányokkal és talán szerencséd lesz.
2014. szept. 7. 14:44
 24/28 A kérdező kommentje:
OK de ez a módszer legális?Nem tiltanak ki emiatt az USA területéről ha ez kiderül?
2014. szept. 7. 14:46
 25/28 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem fognak kitiltani az USA területéről. De figyelj arra, hogy majd a gyermeked is magyar anyanyelvüvel házasodjon össze.

De még az évek múlásával megváltozhat a felfogásod, megváltoznak a terveid, akár önmagad is.

2014. szept. 8. 16:15
 26/28 A kérdező kommentje:
ez igaz habár nem tudom...
2014. szept. 9. 15:37
 27/28 anonim ***** válasza:
Vársz egy kicsit és hátha Skócia után Texas is elakar majd szakadni, akkor valamivel könnyebb lesz :D
2014. szept. 11. 17:41
 28/28 anonim ***** válasza:

Igen,igen, erről én is hallottam hogy texas el akar válni konfőderációtol és szeretne az európai unió tagja lenni.Ezzel mi amúgy jól járnánk.Könnyebben mehetnénk melózni Amerikába. Legalább egy kicsit fellendítenénk a gazdaságukat.Úgyhogy valóban a hír igaz, előreláthatólag úgy tűnik hogy a közeljövőben ilyen lesz texas állam új zászlaja :

[link]

Az alábbi linken pedig a régi texasi zászló látható:

[link]

Azért ilyen mert texas már amúgy 1928 óta szeretne a európai unió tagja lenni(már akkoriban a mi zászlónkhoz hasonló formájúra szabták kedves zászlajukat természetesen ezzel is jelezve az eu hoz való csatlakozási szándékukat) ,de Jean claude juncker az EP ben állandóan megvétózza a csatlakozásukat.Zászlajuk kedves szineivel, design-jával azt kivánják jelezni felénk hogy szeretnének azonosulni, eggyéválni, egybeforrni az EU val az európai értékekkekel,hagyonányokkal, gondolkodásmóddal ami amerikára nézve mindeképp pozitív előrelépés . Természetesen texas állam usa bol valo távozása értelemszerüen az usa zászlaján is meg fog mutatkozni mégpedig oly módon hogy a jövőben eggyel kevesebb csillag lesz az egyesült államok zászlaján...

2017. júl. 26. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!