Szóval az lenne a tervem hogy néhány év múlva kiköltözök az Egyesült Államokba és ez a bevándorlás hogy működik ha szeretnék kint élni és dolgozni?
ne mond már nekem, hogyha itthon megcsinálok egy mérnöki diplomát, mondjuk mesterképzést is, vagy csak alapképzést, mindegy, akkor az usa-ban nem dolgozhatok mérnökként? vagy, hogy érted, hogy nem fogadják el az itthoni diplomát?
szóval tegyük fel, hogy egy cég megtalál engem, vagy én őket, lényegtelen, alkalmazna, de nem lehet, mert magyar diplomám van? még akkor se, ha a tudásom megvan? ezt valahogy nem értem.
Alkalmazhat, viszont neked amerikában akkor egy szakvizsgát kell tenned.. Ha az nem sikerül akkor buktad az egészet.
"Alkalmazhat, viszont neked amerikában akkor egy szakvizsgát kell tenned."
Ez nem igaz. Én egy csomó programozót ismerek, egyikük se tett szakvizsgát vagy honosítatta a diplomáját.
gondoltam, hogy kell valami vizsga, hiszen azért más szabványok vanna ott, máshogy megy néhány dolog. de megnyugtató, hogy nem csak a házasság maradt. köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!