Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az USA-ban a katonák, azokon...

Az USA-ban a katonák, azokon belül is a tisztek mennyire tudnak kijönni a fizetésükből?

Figyelt kérdés

Az USA-ban egy kezdő hadnagy teljesítménytől és pluszoktól függően 2700 és 3600 dollár között keres egy hónapban, ami 595.000 / 770.000 Ft-nak felel meg.

[link]

[link]

2014. aug. 23. 19:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy a tisztelt utolso hol latott olyat, hogy a katona foleg aktiv - tehat nem leszerelt - xx varoskertjeben fuvarozik bmw-vel meg camaroval. bar ezt sem ertem, mert itt nem nagy szam a bmw, egy bentley vagy egy infinit sokkal nagyobb durranas, es azok inkabb a gazdagok autoi. a bmw megmarad az europaiaknak...

katonak? a katonak koze tartozik az usmc, a rangerek a sfod-d etc, etc. jo lenne egyszerusiteni, hogy megis hova.

ha aktiv katona vagy, akkor a kijelolt bazison kell elned az usmc-nek Virginiaban van az egyik bazisa. misszio eseten meg ugye afganisztanban valahol. ha leszereltel akkor valaszthatod azt az elete peldaul, hogy eldegelsz Agoura Hills-ben egy kis csaladi kerteshazban.

en a helyedben feltennem a kerdest, hogy biztos-e, hogy ezt akarom csinalni? mert nem ugy mukodik, hogy kijovok jelentkezek a legkozelebbi toborzoirodaba es maris tagja vagyok az amerikai tengereszgyalogsagnak. a kikepzes megterhelo, mind fizikailag, mind szellemileg. es hat az ormesterek sem fognak a szivedcsucskei lenni. :)

fizetes atlagfeletti, nem sokkal.. de megis az atlag felett van. tehat, mindenkepp jobban keresnel, mint mondjuk egy illegalisan itt tartozkodo mosogato.. :D viccet felreteve, egy rendszergazdanal jobban keresnel vagy egy tanarnal - persze ha misszioban vagy -.

2014. okt. 21. 22:41
 12/16 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy a tisztelt utolso hol latott olyat, - Californiaban, ahol elek.

Pont most koltozott az epuletunkbe egy katona. 1-2 eves Mustanggal maszkal es reggel egyenruhaban latom elmenni itthonrol. Gondolom a Malibutol eszakra levo bazison dolgozik, mert oda konnyu bejarni kocsival, de ha legkoz. latom, megkerdezem tole.

Tovabba ismerek egy sracot, aki Long Beach-tol delebbre lakik es a san diego-i bazison (Coronado) el 7kozben, de 7vegere hazajar, Harley Davidsonja volt meg egy szupi kis Jeep-je van...(a Harley-t nekunk adta el, de nem a penz miatt, hanem idohiany miatt, nem volt ideje hasznalni)

"bar ezt sem ertem, mert itt nem nagy szam a bmw" a sima nem, de az M-es azert itt sem kispalyas...

"bentley vagy egy infinit sokkal nagyobb durranas" egyaltalan nem ket katergoria a ket marka, ne keverd kedves elozo... nekunk 2 infiniti is volt a csaladban es nem tartozunk a "gazdagok" koze... bentleyt meg akkor se tudnank venni ha kettonk eves fizeteset osszeadjuk....

2014. okt. 22. 00:18
 13/16 anonim ***** válasza:

akkor tisztelt utolso, kerdezze mar meg azokat a katonakat, akiket nap, mint nap latsz. foleg egyenruhaba, hogy megis hova tartoznak? az usmc-hez? netan ranger-ek? mert az usmc-nek is a legkozelebbi bazisa San Diego-hoz az a camp Pendleton. nem lehet, hogy a latott szemelyek esetleg airsoft-ozni mentek? :) hogy on a navy-ra gondol? akkor elnezest kerek, onnek igaza van. csak az a bokkeno, hogy nem ismeri a szavak jelenteset. a kerdesben a katonakrol volt szo, nem pedig a haditengereszetrol.

ne haragudjon meg, de en nem nezem ki magabol, hogy 2011-es vagy annal ujabb infiniti q70-essel vagy qx/fx-el jar dolgozni, raadasul ketto is van.

2014. okt. 22. 11:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Haha, azt azert vagja, hogy magasrol teszek ra, hogy on mit nez ki belolem es mit nem....

En nem mondtam, hogy 2011es infinitink volt, de egy nagy buta az, aki a bentleyt es az infinitit osszehasonlitja, ugyanis egyaltalan nem egy kategoria a ketto

nekem egy 2004es g34 volt, a paromnak pedig egy 2005 fx35 (mindez 6 evvel ezelott), ketlem, hogy az infiniti ara azota a bentely araval vetekszik....

kulonben mit van ugy fennakadva, ha itt elne tudna nagyon jol milyenek a korulmenyek, egy normalis munkaval (es most nem takaritoi/babysitt melora gondolok) az ember megkeres annyit, hgy be tud vallalni egy auto hitelt es kihoz a szalonbol egy kocsit, ami 30-38ezer dollar korul van, foleg ugy, ha kis megtakaritott penzebol meg a "down payment"-et is kifizeti. Persze ez a magyar mentalitassal nem osszeegyeztetheto, mert otthon mindent KPra vesznek, es sajnos nagyon kevesen keresnek annyit, hogy a fizetesuk 20%at mindenfele gond nelkul kifizessek auto hitelre.

katona = soldier = [link] <- Pontosan ilyen egyenruhaban jar a srac aki nalunk lakik, csak fejfedo sosincs rajta. Reggel megy, este jon, csak 7vegen latom civilben.

De mar nagyon eltertunk a kerdestol, bocs keredezo a sok OFF-ert...

2014. okt. 22. 19:56
 15/16 anonim ***** válasza:
ezt a katonak a gyakorlatokon szoktak viselni leginkabb amolyan gyakorloruha, ez egy ucp ruha vagy masneven universal camouflage pattern, legalabbis a camo rajta. nagyjabol az osszes egyesgnel rendszeresitve van (airman, sailor, marine)
2014. okt. 24. 00:06
 16/16 anonim válasza:

Visszatértem, én lennék a kérdéskiíró. A profilt, mellyel írtam ki a kérdést, tiltották.

Nem valami gyalogos katona szeretnék lenni, hanem repülős. Pontosabban F-15-ös pilóta a légierőnél.

Gondolom, hogy egy repülős tisztnek több szabadideje van, mint egy gyalogosnak.

2014. okt. 24. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!