Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogy oldottátok meg a mobilozá...

Hogy oldottátok meg a mobilozást az USA-ban?

Figyelt kérdés
Az itteni telefonommal elvileg 680 ft/perc lenne nemcsak haza Magyarországra, hanem ott helyben is... Kösz, nem. Van valamilyen jobb megoldás? Érdemes kinti használatra pár hónapra egy ottani mobilt venni? Mennyibe kerül, milyenek a díjak? Minden tapasztalatot örömmel fogadok.
2010. jan. 1. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs független telefonod? Mert akkor sokkal egyszerűbb, csak SIM kártyát kell venned odakint. Az pedig potom pénz.
2010. jan. 1. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha független a telefonod és működik 1900 MHz-en is (USA frekvencia), akkor ott kinn is vásárolhatsz feltölthető SIM-kártyát a mobilodba...

T-mobile, AT&T kártyák vannak 10-20$ készenléti összegekkel, utána feltöltheted kedved és pénztárcád szerint.

[link]

Nézz körül az USA T-mobile vagy AT&T weboldalain, megtalálod az árakat, kedvezményeket, tudnivalókat.

2010. jan. 1. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:

En Floridaban elek 6 eve,allando lakos vagyok. Nekem Long distance elofizetesem van.

[link]

Nehany centes percdijjal tudok hazatelefonalni. Sokat telefonalok, leginkabb mobilszaot hivok. A havi szamlam 30 dollarnal meg soha nem volt tobb. Nezd meg az oldalt amit belinkeltem, biztosan van valahol dijtablazat is.

2010. jan. 3. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok. A lap aljan vannak a szolgaltatasok. En a "Cellconnect" elofizetest hasznalom.
2010. jan. 3. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy Skype vagy más program, telefonálni is lehet rajta. Sokkal olcsóbb. Vagy telefonkártyát is lehet venni, azzal is nagyon olcsó (de vonalas készülékről lehet csak használni). Mobilt venni pár hónapra sztem nem érdemes, bár nem drágák a készülékek. A díjak ált. olcsóbbak, mint Mo-n.
2010. jan. 4. 08:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Sima telefonkártyát veszek és 2 dollárért 1,5 órát beszélhetek.
2010. jan. 4. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!