Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Járt már valaki a Mexikói...

Járt már valaki a Mexikói Juarezben? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mennyi igaz a hírekből, hogy valóban egy igazi Sin City lenne?!

2014. jún. 3. 14:42
 1/5 anonim válasza:
Ha járt is valaki, vissza már nem tudott jönni. :)
2014. jún. 4. 08:13
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Nem rosszabb mint Borsod megye!
2014. jún. 4. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Sin city-nek nem lehet nevezni de mexicoba a legtobb gyilkossag itt van.Az utcak este kiurulnek mi egyszer keresztul mentunk rajta de a piros lampanal csak a gyilkosok neznek oldalra mindenki mas csak elore nez.
2014. jún. 5. 01:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak osszehasonlitas keppen Juarez varos 1.5 millio ember 2010-ben 3100 gyilkossag. Magyarorszag 10 millio ember 2010-ben 200 allati gyilkossag.
2014. jún. 5. 23:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
turistákat nem bántják Mexikóban, jó, van néhány eset hogy előfordul, de 0,0001%. A legtöbb városban egyébként kiürül az utca estére/éjszakára. Fél évet éltem Meridában, Mexikóban. Mikor kimentem, már nem otthon laktam a szüleimmel, és nem is mondtam nekik hogy elhagyom magyarországot, aztán már csak Mexikóból értesítettem őket, hogy akkortól ott tudnak elérni. Állandóan írtak, hívtak, e-maileztek hogy jöjjek haza, majd fél év után egy reggel dörömbölés az ajtómon, anyám apámmal ált az ajtó előtt két batár bőrönddel hogy pakolunk és megyek haza, így haza jöttem, pedig Merida gyönyörű város volt és nyugodt is.
2014. jún. 13. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!