Hogyan lehet kanadában babysitterként dolgozni, esetleg tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok itthon és gondolkodtam a babysitter-i munkán kanadában. Van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?2014. febr. 19. 17:36
1/7 anonim válasza:
3 év szakmai tapasztalat nélkül nem fogsz ott dolgozni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ez biztos? olyan sok fiatal dolgozik kinn külföldön.
2014. febr. 21. 15:02
3/7 anonim válasza:
Lényegében biztos.
A fiatalok többsége egyébként Európában dolgozik,mert az Unióban lényegesen könnyebb a munkavállalás.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen az is igaz, csak nekem ott élnek rokonaim, meg az az egyik kedvenc országom.
2014. febr. 22. 11:08
5/7 anonim válasza:
Szerintem az ott elo rokonok tudnak adni a legjobb tajekoztatast....miert nem oket kerdezed?
7/7 A kérdező kommentje:
Szeretnék még tanulni igen, tervbe van egy egyetem vagy főiskola, csak előtte szeretném még így is kipróbálni magam, meg az se árt ha egy kicsit összegyűjtök valamennyit
2014. márc. 7. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!