Pál Miklósné USA "munkaközvetítővel" tapasztalatok?
Folyamatosan hirdet a legnépszerűbb hirdetési portálon, több mint 2000 fő nézi meg a hirdetését, még se találok róla semmi információt neten. Valaki tudna infót adni róla?
Voltatok általa Amerikába?
Mivel nem ismerem az adott hirdetőt, nincs jogalapom a kérdésre őszinte választ mondani, de mégis.
Te tényleg elhiszed amikor valaki klikkenként 20 forintért (ne feledd el, ő adott fel hordetést) eléd tolja a szerinte tuti megoldást, hogy az mindkettőtöknek jó?
És ha itt két fizetett ügynöke azt mondaná, igen, ő a legmegbízhatóbb közvetítő, rábíznád a pénzed?
Valóban?
Nézz szét a neten, és ne ítélj elsőre. Ráadásul ne dőlj be fizetett hirdetéseknek. Neki 20 forint kattintásonként, de rólar egy vagyont fog leakasztani Pál Miklósné.
A te dolgod egyébként.
Az olx.hu-ról van szó, ott nem kap a hirdetése után pénzt.
Sértő a feltételezés, hogy rábíznám magam, csak azért mert itt valamelyik ügynöke, akár más , jót írna róla.
Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést,és érdekesnek találom, ismétlem! : SEmmit nem találtam róla a neten.
Akkor kezdjük...
Amerikában csak legális úton lehet munkát vállalni, vagyis kell hozzá állampolgárság, zöldkártya vagy valamilyen vízum... Lehet úgy zöldkártyát kapni, hogy az amerikai munkáltató szponzorál téged, vagyis ő intézi el a papírjaidat. Na most, én lehet, hogy nem ismerem annyira az embereket *fintor* de én még olyat nem hallottam, hogy egy amerikai család több oldalas papírmunkát töltsön ki és fizesse az ápoló, bébiszitter (mert ugye Miklósné ezt a munkát hirdeti) ideutazását, letelepedését. Amerikában is divat a diákmunka, így elég sok bébiszitter akad.
DE, hogyha nem rendezi a család a papírjaidat, akkor feketén mész ki dolgozni, tehát illegálisan. Amiből az jön le, hogy ez a kedves munkaközvetítő fekete munkát hirdet. Szerinted?
Józan paraszti ésszel belegondolva, ha olyan nagyon sikeres, profi munkaközvetítő lenne(!) akkor lemerném fogadni, hogy különféle weboldalakon az általa kijutottak überlegendáit olvasgatnád.. Ellenben, a hirdetéseken kívül mást nem lehet róla találni.
ne bízz meg Pál Miklósnéban
saját magának se tudott állást szerezni kint, azért csinálja ezt a lehúzást
"Ahhoz, hogy valaki kijusson, minimum zöldkártya kell, de akkor sem biztos, hogy talál munkát."
Én nem állítom, hogy ez a nőci tud szerezni akármilyen vízumot, amivel legálisan lehet munkát vállalni, de az a kijelentés, hogy kijutáshoz zöldkártya kell, az baromság.
"de az USA-ba nem lehet munkát közvetíteni. "
De lehet munkát közvetíteni. pl. aupair munkákra megvan az a néhány ügynökség, akik kvalifikáltak a megfelelő engedély kiadására. Velük állhat kapcsolatban közvetítő személy vagy cég. De megintcsak nem állítom, hogy ez a nő legeális (vagy akármilyen) munkát kínál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!