Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Pál Miklósné USA "munkaközvetí...

Pál Miklósné USA "munkaközvetítővel" tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Folyamatosan hirdet a legnépszerűbb hirdetési portálon, több mint 2000 fő nézi meg a hirdetését, még se találok róla semmi információt neten. Valaki tudna infót adni róla?

Voltatok általa Amerikába?

2014. máj. 20. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Mivel nem ismerem az adott hirdetőt, nincs jogalapom a kérdésre őszinte választ mondani, de mégis.

Te tényleg elhiszed amikor valaki klikkenként 20 forintért (ne feledd el, ő adott fel hordetést) eléd tolja a szerinte tuti megoldást, hogy az mindkettőtöknek jó?

És ha itt két fizetett ügynöke azt mondaná, igen, ő a legmegbízhatóbb közvetítő, rábíznád a pénzed?

Valóban?

Nézz szét a neten, és ne ítélj elsőre. Ráadásul ne dőlj be fizetett hirdetéseknek. Neki 20 forint kattintásonként, de rólar egy vagyont fog leakasztani Pál Miklósné.

A te dolgod egyébként.

2014. máj. 20. 13:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Az olx.hu-ról van szó, ott nem kap a hirdetése után pénzt.

Sértő a feltételezés, hogy rábíznám magam, csak azért mert itt valamelyik ügynöke, akár más , jót írna róla.

Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést,és érdekesnek találom, ismétlem! : SEmmit nem találtam róla a neten.

2014. máj. 20. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
Tapasztalatom nincs vele, de az USA-ba nem lehet munkát közvetíteni. Ahhoz, hogy valaki kijusson, minimum zöldkártya kell, de akkor sem biztos, hogy talál munkát. Azoknak is nehéz már munkát találni, akik évek óta kint élnek.
2014. máj. 20. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Akkor kezdjük...

Amerikában csak legális úton lehet munkát vállalni, vagyis kell hozzá állampolgárság, zöldkártya vagy valamilyen vízum... Lehet úgy zöldkártyát kapni, hogy az amerikai munkáltató szponzorál téged, vagyis ő intézi el a papírjaidat. Na most, én lehet, hogy nem ismerem annyira az embereket *fintor* de én még olyat nem hallottam, hogy egy amerikai család több oldalas papírmunkát töltsön ki és fizesse az ápoló, bébiszitter (mert ugye Miklósné ezt a munkát hirdeti) ideutazását, letelepedését. Amerikában is divat a diákmunka, így elég sok bébiszitter akad.

DE, hogyha nem rendezi a család a papírjaidat, akkor feketén mész ki dolgozni, tehát illegálisan. Amiből az jön le, hogy ez a kedves munkaközvetítő fekete munkát hirdet. Szerinted?

Józan paraszti ésszel belegondolva, ha olyan nagyon sikeres, profi munkaközvetítő lenne(!) akkor lemerném fogadni, hogy különféle weboldalakon az általa kijutottak überlegendáit olvasgatnád.. Ellenben, a hirdetéseken kívül mást nem lehet róla találni.

2014. máj. 20. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:

ne bízz meg Pál Miklósnéban

saját magának se tudott állást szerezni kint, azért csinálja ezt a lehúzást

2014. máj. 20. 17:04
 6/7 fGhw39-84th ***** válasza:
100%

"Ahhoz, hogy valaki kijusson, minimum zöldkártya kell, de akkor sem biztos, hogy talál munkát."

Én nem állítom, hogy ez a nőci tud szerezni akármilyen vízumot, amivel legálisan lehet munkát vállalni, de az a kijelentés, hogy kijutáshoz zöldkártya kell, az baromság.

"de az USA-ba nem lehet munkát közvetíteni. "

De lehet munkát közvetíteni. pl. aupair munkákra megvan az a néhány ügynökség, akik kvalifikáltak a megfelelő engedély kiadására. Velük állhat kapcsolatban közvetítő személy vagy cég. De megintcsak nem állítom, hogy ez a nő legeális (vagy akármilyen) munkát kínál.

2014. máj. 20. 19:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy illegális munkáról avn szó, nem kértem kioktatást. Én még mindig azon csodálkozom, hogy se rosszat se jót nem írnak róla. No mind1
2014. máj. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!