Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Miért olyan nagyszám Amerika?...

Miért olyan nagyszám Amerika? Miért van oda sok mindenki vele, ti nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Csak, mert tiszta r*bancot csinál a fiatal lányokból, szétlop sok országot. Csak azért vannak most is Afganisztánba, mert visznek haza cuccokat onnan ópiumot vagy mit és közbe ott lövik szét a magyar katonákat és b*sszák még eltemetni is őket :S Miért szereti mindenki azt a zsidóbérenc aljas sunyi országot akiknek nincs saját nyelvük, saját népük meg minden? És még sok maffia is van mivel a zsaruk 90%a korrupt fánkzabáló szemét! Sok kis tinilány ott Amerikába vágyódik és szidja saját hazáját....Adjon valaki értelmes választ....
2009. dec. 31. 19:46
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Kérdező te hülye vagy!
2010. febr. 5. 01:50
 42/47 anonim válasza:
Én utálom amerikát meg az USA-t is,de az összes országot.Anarhia kell nekünk.
2010. márc. 3. 18:30
 43/47 anonim válasza:
ha vissza lehetne menni az időben, megölném Kolombuszt xd
2010. máj. 7. 19:29
 44/47 anonim válasza:
Egy szó: PÉNZ
2010. szept. 5. 21:33
 45/47 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egy országot, egy népet meg lehetne ítélni úgy, hogy még sose jártunk ott, nem éltünk ott. A kérdező nyilván nem járt még ott. Ráadásul az USA egy hatalmas ország, ezer arca van. A politikájáról persze bárkinek lehet véleménye, viszont egy országot nem lehet teljes mértékben a politikája alapján megítélni.
2010. szept. 5. 21:43
 46/47 anonim válasza:

Amerika: A vezetők se*gfejek (mint itthon)

A nép egy két kivételtől eltekintve hülye (mint itthon)

Pénz! (nem úgy ,mint itthon)

2010. nov. 9. 01:04
 47/47 anonim válasza:

Ez a válasz 87%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 01-06 15:55

Teljesen igazad van.

Nem tudom miért kell úgy elítélni.

Voltál már ott kint? Láttad,h valójában milyen?

Ne ítélkezzünk,viszont itt Magyarországon szinte semmi sem jó. Nem sokat tudnak értékelni a magyar emberek szerintem. (nem átlagosítok,tehát tisztelet a kivételnek)!!!

Amúgy nézz meg pl.: Facebook-on pár amerikai tini oldalát..a képeiket nézdmeg..sokkal felszabadultabbak,jókedvűebbek ált. mintha megnézed a MyVIP-t... a vipen legtöbben utánozzák az emosokat,vagy el vannak rajosodva,vagy esetleg értelmiségszintjük megüti a 0-t.

...

persze ez az én véleményem,de az mindenkinek lehet nem?!

üdv.: Jas

2010. nov. 14. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!