Miért olyan nagyszám Amerika? Miért van oda sok mindenki vele, ti nektek mi a véleményetek?
azt sem tudjátok miről beszéltek! Mind 30 alatt vagytok(írások alapján 10 alatt:D:D).
USA-nak vannak hátulütői, viszont nem olyan szemetek, gáncsoskodók, előítéletesek mint a magyarok.
itt van rá ez a példa, amit itt összehordotok: Magyarok a királyok, amerika egy ocsmány lepratenyészet... kb.
(előző)
ja és nincs TV-nk, tehát nem TV-ből hallok amerikáról, hanem emberekkel beszélgettem, akik amerikaiak, vagy magyarok amerikában.
te csak arra alapozol amit a filmekben látsz!
Nincs minden úgy!
Magyarország dolgain agyalj!
mondom nincs TV-nk... és leírtam mire alapozok:D
de mindennek 2 oldala van! Magyarország jó is meg rossz is, de ugyanúgy amerika is nem csak rossz... hanem jó is. csak más a jó, más a rossz...
akkor barack Ó-bámáá tökeit nyaljátok szárazra más véleményem nincs az AMerikai imádóknak... Us Army US Army, ha pénz van akkor, jöhet bármi!!!!
"Lelked nincs, de van napalmod, bérgyilkos vagy tartsd a markod"
:) Nem hallgatok hétköznaPI-CSalódásokat csak ez a számuk tetszik, am Jobboldali vagyok :)
En Amerikaban elek, es amit itt sokan irtatok az egy magyarok altal krealt sztereotipia. A valosaghoz az egvilagon semmi koze. Ha valamit nem ismertek, ne nyilvanitsatok velemenyt rola, es foleg ne szidjatok. Mert itt is vannak gazdagok es itt is vannak szegenyek. Itt is van demokrata es republikanus,politikailag sem egysegesek eppugy mint barmely masik nep.Az amerikai emberek egyebkent hihetetlenul kedves es baratsagos emberek (csak ne keruljon nekik penzbe)
Na most szidhattok engem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!