Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Miért olyan nagyszám Amerika?...

Miért olyan nagyszám Amerika? Miért van oda sok mindenki vele, ti nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Csak, mert tiszta r*bancot csinál a fiatal lányokból, szétlop sok országot. Csak azért vannak most is Afganisztánba, mert visznek haza cuccokat onnan ópiumot vagy mit és közbe ott lövik szét a magyar katonákat és b*sszák még eltemetni is őket :S Miért szereti mindenki azt a zsidóbérenc aljas sunyi országot akiknek nincs saját nyelvük, saját népük meg minden? És még sok maffia is van mivel a zsaruk 90%a korrupt fánkzabáló szemét! Sok kis tinilány ott Amerikába vágyódik és szidja saját hazáját....Adjon valaki értelmes választ....
2009. dec. 31. 19:46
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a kérdező max. 16 éves lehet az írása alapján és valószínűleg még sosem volt az USA-ban. Ne ítélj, ha még valamit nem is tapasztaltál!
2010. jan. 3. 20:17
 22/47 anonim ***** válasza:
85%
23 éve élünk New Yorkban. Épp erősen gondolkodunk, hogy hazatelepülünk. Kb. 20 év múlva a fehér ember erősen kisebbségben lesz. A feketék és a spanyolok lesznek többségben és ezt nem akarjuk megvárni.
2010. jan. 4. 13:16
 23/47 anonim ***** válasza:
74%
na itt 20 év sem kell, hogy kisebbségben legyünk. :-(
2010. jan. 5. 14:08
 24/47 anonim ***** válasza:
89%

azt sem tudjátok miről beszéltek! Mind 30 alatt vagytok(írások alapján 10 alatt:D:D).

USA-nak vannak hátulütői, viszont nem olyan szemetek, gáncsoskodók, előítéletesek mint a magyarok.

itt van rá ez a példa, amit itt összehordotok: Magyarok a királyok, amerika egy ocsmány lepratenyészet... kb.

2010. jan. 6. 15:55
 25/47 anonim ***** válasza:
69%

(előző)

ja és nincs TV-nk, tehát nem TV-ből hallok amerikáról, hanem emberekkel beszélgettem, akik amerikaiak, vagy magyarok amerikában.

2010. jan. 6. 15:57
 26/47 anonim válasza:
43%

te csak arra alapozol amit a filmekben látsz!

Nincs minden úgy!

Magyarország dolgain agyalj!

2010. jan. 6. 16:02
 27/47 anonim ***** válasza:
84%

mondom nincs TV-nk... és leírtam mire alapozok:D

de mindennek 2 oldala van! Magyarország jó is meg rossz is, de ugyanúgy amerika is nem csak rossz... hanem jó is. csak más a jó, más a rossz...

2010. jan. 6. 16:07
 28/47 A kérdező kommentje:

akkor barack Ó-bámáá tökeit nyaljátok szárazra más véleményem nincs az AMerikai imádóknak... Us Army US Army, ha pénz van akkor, jöhet bármi!!!!

"Lelked nincs, de van napalmod, bérgyilkos vagy tartsd a markod"

:) Nem hallgatok hétköznaPI-CSalódásokat csak ez a számuk tetszik, am Jobboldali vagyok :)

2010. jan. 6. 20:18
 29/47 anonim ***** válasza:
82%
én is fideszes vagyok, és sztem MO. egy szinten van az USA-val... van amiben lejjebb, van amibenn feljebb
2010. jan. 6. 22:00
 30/47 anonim ***** válasza:
91%

En Amerikaban elek, es amit itt sokan irtatok az egy magyarok altal krealt sztereotipia. A valosaghoz az egvilagon semmi koze. Ha valamit nem ismertek, ne nyilvanitsatok velemenyt rola, es foleg ne szidjatok. Mert itt is vannak gazdagok es itt is vannak szegenyek. Itt is van demokrata es republikanus,politikailag sem egysegesek eppugy mint barmely masik nep.Az amerikai emberek egyebkent hihetetlenul kedves es baratsagos emberek (csak ne keruljon nekik penzbe)

Na most szidhattok engem is.

2010. jan. 7. 02:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!