Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Miért olyan nagyszám Amerika?...

Miért olyan nagyszám Amerika? Miért van oda sok mindenki vele, ti nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Csak, mert tiszta r*bancot csinál a fiatal lányokból, szétlop sok országot. Csak azért vannak most is Afganisztánba, mert visznek haza cuccokat onnan ópiumot vagy mit és közbe ott lövik szét a magyar katonákat és b*sszák még eltemetni is őket :S Miért szereti mindenki azt a zsidóbérenc aljas sunyi országot akiknek nincs saját nyelvük, saját népük meg minden? És még sok maffia is van mivel a zsaruk 90%a korrupt fánkzabáló szemét! Sok kis tinilány ott Amerikába vágyódik és szidja saját hazáját....Adjon valaki értelmes választ....
2009. dec. 31. 19:46
1 2 3 4 5
 31/47 anonim válasza:
88%

Sokkal okosabbnak ismernenek az emberek ha nem szolaltal volna meg.

Ha anyira kivancsi vagy meny ki es tapasztald majd azutan jarjon a habogod. Amerikanak meg van a maga sajatos erdekesege szepsege es van lehetoseged elore haladni,na persze ha akarsz.Egy egeszen mas vilag van ott mind Europaban. Rengetegen tevednek mikor rajotek hogy nincs kolbaszbol a kerites.Woops nincs is kerites :D

2010. jan. 7. 05:07
 32/47 anonim ***** válasza:
89%
Egyetertek az elottem szoloval.Es miert is mmas meg? Pl. vallalkozast tudsz inditani viszonylag kis penzbol. Egy kft-nek megfelelo vallalkozas (LLC)mar 100 dollarbol elindithato... Nem kernek mindenfele vegzettseg igazolo bizonyitvanyt egy vallalkozashoz, aki nem ert ahhoz amire vallalkozik, ugyis megbukik.... Nem akarjak megfoljtani es kizsigerelni az embereket. Nem akarnak 3 bort lehuzni egy szemelyrol. Elni hagyjak az embereket... Meg sorolhatnam..
2010. jan. 7. 17:12
 33/47 anonim ***** válasza:
82%
Azért annak meg van az értelme, hogy itt végzettséget kérnek a vállakozóktól, mert ezzel a leendő ügyfeleket védik, hogy ne vegyék igénybe olyan emberek szolgáltatásait, akik nem is értenek ahhoz amit csinálnak. Mondjuk igazából mindegy, ha vállalkozni akarnék, én is jobban örülnék annak, ami kint van.
2010. jan. 7. 18:19
 34/47 anonim ***** válasza:
17:12 vagyok ujra. Nyilvan van amihez vegzettseget kernek, mert laikuskent nyilvan ott sem nyithatok fogorvosi rendelot. De rengeteg olyan vallalkozas van, amihez nem kellene kulonosebb vegzettseg. Kotelezove teszik az egyebkent semmire sem jo tanfolyamokat, mert az is bevetelt jelent.A baratnom otthon vasarokon arul CD-ket meg ezustekszereket, fustoloket ilyesmit. Minek ehhez boltvezetoi tanfolyam,plusz az ezusthoz becsusi tanfolyam? En mikor kikerultem egy elelmiszeraruhazban kezdtem el dolgozni.A 3 eves kereskedelmi iskola nelkul is le tudtam szelni a szalamit,sot meg is tudtam merni :)
2010. jan. 8. 02:15
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: azért kérnek Mo-n mindenhez végzettséget, hogy minél több iskolát végezz el, így addig se dolgozz, hanem költsd a pénzedet tanfolyamokra. Mindenkinek van már ECDL-je, nyelvvizsgái, kérdem én, minek? Sehol nem fogod tudni használni. Ugyanez van Mo-n a nyelvoktatással is. Mindenki tanul, de szinte senki sem tud, mert direkt úgy tanítják a nyelvet (ezt úgy mondom, hogy angol szakot végeztem, egyáltalán nem azt verték belénk, hogy a nyelvet hogy lehet a leghatékonyabban tanítani). Miből élnének a fordítók, nyelviskolák, nyelvtanárok? Mo-n minden a pénzről szól és még azt mondják, hogy az USA ilyen. Hát nem. Aki volt már itt, az tudja, hogy mire gondolok. Az USA-ban nem nyúzzák le rólad az utolsó bőrt is. Megállsz Pesten parkolni óránként 300 Ft-ért. Az USA-ban ingyenesen parkolhatsz a legtöbb helyen. Magyarországon még azért is fizetni kell, ha WC-re akarsz menni, az USA-ban nem. Az adókról, fizetésekről és az árakról ne is beszéljünk...Mo-n az állam csak elvesz, az USA-ban mindenki tudja, hogy az állam békén hagyja, bár nem ad, de nem is vesz el. Így az emberek magukra vannak utalva sok mindenben, de így járnak jobban, amúgy meg az állam védi az állampolgárait, míg Mo-n akárki belehalhat a kínjába, az állam nem fordít azokra, akikre kellene.
2010. jan. 8. 09:08
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
02:15 vagyok ujra. Teljesen egyetertek az elottem szoloval.Lassan 7 eve elek az USA-ban. Ezalatt a 7 ev alatt sokkal tobbre vittem,mint az elozo tobb mint 30 evben Magyarorszagon.En nem szidom sem az USA-t mert ott elek, sem pedig Magyarorszagot,mert az a hazam.De aki nem tapasztalta meg a kulonbseget,az ne nyilvanitson velemenyt, csak azert mert vegig nezte a Melrose Place nevu sorozatot.Nekem ugy tunik, sok ember gyuloli az USA-t,de nem nagyon tudja nyomos ervekkel alatamasztani ezt a gyuloletet.Olyan "savanyu a szolo" erzesem van ezekkel a hozzaszolasokkal kapcsolatosan.
2010. jan. 8. 18:28
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek veled utolsó! A filmekből nagyon torz képet kapnak az emberek. Amerika teljesen más a valóságban és én is azt érzem, hogy most egyszerűen divat szidni. Ahelyett, hogy terjed a gyűlölet, miért nem lehet egyetértésben élni? Itt az USA-ban nem megy annyira a furkálódás, mint Mo-n, az emberek sokkal jobban békében hagyják egymást és jobban tisztelik egymás magánéletét. A jó dolgokat kellene megnézni és átvenni! Mindenhol van jó és rossz, a negatív oldalt felnagyítani semmit sem ér.
2010. jan. 8. 18:36
 38/47 A kérdező kommentje:

Táncra perdüljenek az Amerika barátok!!!

(Am meg nem az utálása, hanem Magyarország utálása és Amerika imádása a divat, a sok kis divatribinek....)

U.S. Army, U.S. Army

Ha pénz van, akkor jöhet bármi!

2010. jan. 9. 21:11
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok divatribi, ugyanis én nem vakon, a filmek meg a szórakoztatóipar hatására szeretem Amerikát. Tinédzser sem vagyok már...nagyon örülök, hogy itt élhetek, de Mo is sok szempontból jó. Szerintem az USA nem jobb Mo-nál, hanem más a mentalitás és nekem ez a "mássága" tetszik. Addig szerintem senki ne alkosson véleményt, amíg személyesen nem ismeri meg.

Utolsó voltam

2010. jan. 10. 19:58
 40/47 anonim ***** válasza:
ennyi sztereotípiát összegyűlni egy helyen még nem láttam.
2010. febr. 5. 01:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!