Katalin Safrany kérdése:
Ismer valaki magyar fogorvost Chicagoban?
Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 19:12
1/12 anonim válasza:
Érdekel, hogy mi ihlette a kérdést, a fogfájáson kívül.
2/12 anonim válasza:
Miért fontos neked magyar fogorvos Chicagoban?
3/12 anonim válasza:
hatha olcsobb, mint a nem-magyarok. vagy nem tud angolul.
4/12 anonim válasza:
Én is arra tippelek, hogy meg akarja oldani "okosba'" mert az amerikai orvosi ellátás méregdrága. Hátha a magyar majd szolidaritásból olcsón elvállalja.
5/12 A kérdező kommentje:
Ha erdemben nem tudsz valaszolni miert szolsz hozza? Csupan hazai szakembert kerestem, nem "okosba" vagy mit tudom en mit nem kepzeltek megoldani... Ha nem tudsz, akkor nem kell valaszolni, teljesen egyszeru
2014. máj. 11. 00:53
6/12 fGhw39-84th válasza:
Milyen szemtelenek itt a válaszolók, elképesztő! :D
7/12 anonim válasza:
Szokjál hozzá a beszólásokhoz, ez nem Amerika:D
8/12 anonim válasza:
Hát igen utolsó igaz. Innen külföldről látszik a magyar mentalitás , hogy ott valójában milyen ellenségesek az emberek. Kérdező inkább belédrúgnak először minthogy segítenének...
9/12 anonim válasza:
7-es vagyok. Főleg Amerikából nézve durva, még mikor kint éltem teljesen elszoktam tőle, nagyon sokkoló volt hazaköltözés után!
10/12 anonim válasza:
Hát igen , ezért írok inkább kérdéseket amerikai fórumokon. Kérdező miért nem csinálod te is azt mint én? Amerikai fórumon kérdezd meg , itt senki nem fogja tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!