Magyar jogsival lehet vezetni az államokban?
A családdal megyünk pár hétre.
Kell nemzetközi jogsi? Az meg tudják csinálni az okmányirodában vagy kell hozzá valami teszt stb?
Vezethetek-e magyar jogosítvánnyal az USA-ban?
A magyar jogosítvány maximum egyéves tartózkodásra érvényes. A nemzetközi jogosítvány nem szükséges a vezetéshez, de hasznos lehet. Azoknak, akik autót akarnak bérelni, tanácsos az utazás előtt kiváltani, mert a bérlésnél és esetleges vészhelyzetekben, mint pl. közlekedési vétség vagy baleset, segítséget jelenthet, különösen nyelvi nehézségek esetén.
Ha berelni akartok, akkor mindenkepp megeri kikerni. Nem tudom, hogy onkormanyzat vagy okmanyiroda de hamar kesz van es par ezer forintba kerul, nem kell tesztet csinalni, csak bemutatod a meglevo jogsidat.
Ismerosok LAX repteren Enterprise kolcsonzotol bereltek kocsit es csak a magyar jogsijukat mutattak be es minden OK volt.
Baratnom a PHX repteren Hertz kolcsonzonel be kellett mutassa a nemzetkozit. Raadasul a Hertznel en voltam a berlo, ot csak ra akartuk tenni a foglalasra mint masod sofor es ha nem lett volna nala a nemzetkozi, akkor nem fogadtak volna el a masik jogsijat.
Szoval inkabb kerd ki es ne kelljen, mint kelljen es ne legyen nalad...
Az Alamo-nál simán elfogadták már többször is.
Viszont a gk leadásánál, próbálnak trükközni.
Nekem pl. Miamiban 2x húzták le a kártyámat.
(Itthon szerezte vissza a bankom a pénzemet tőlük.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!