Miben külömböznek az emberek az északi és a déli államokban?
Egyesült Államok.
Déli államokban máshogy gonolkodnak az emberek? Azt tudom hogy pl Californiában annyira liberálisak az emberek hogy a női wc-be bemehet férfi, a férfibe meg nő kb.
Ez kelet-nyugattól is függ. Itt van ez, szerintem érdekes:
ez alapján főleg délkelet (Mississippi, Arizona, Alabama) és északnyugat (Utah, Idaho...) a kevésbé liberális térség, ez részben a vallásossággal korrelál.
liberálisabb az északkeleti partvidék és északnyugat (Washington, Oregon). Ebben Kalifornia benne sincs, és egyik sem igazán déli állam (Hawaii-t leszámítva), úgyhogy nagy vonalakban igaz, hogy észak kicsit liberálisabb.
Ne haragudj, de ez olyan buta kerdes, mint a "miben kulonboznek a dunantuli es a tiszantuli emberek"... sokban, ugyanakkor nem sokban.
női wc-be bemehet férfi, a férfibe meg nő kb - ez mekkora marhasag, honnan vetted?
Oriasi az orszag, tobb100millio lakossal, szinte minden egyes allam kulonbozik a masik tobbitol, es meg az eszaki allamok is elternek egymastol. Talan a legnagyobb kulonbseg az eszaki es deli allamok kozott, hogy az eszakiak be vannak rendezkedve a teli honapokra, mig a deliek (kiveve akik a hegyekben laknak) nem foglalkoznak holapattal meg hoemberrel...
Amit írtam arról egy cikket olvastam hogy most hoztak ilyen törvényt.
Egyébként filmekben látni hogy északiak nem szeretik délieket, déliek kevésbé szeretik még mindig pl az afro-amerikai embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!