New Yorkba fogok kiköltözni nyáron, nem akarok elég drága lakást venni akkor szerintetek megérné olcsóbb környéken? Mint pl Brooklyn.
Most bizonyítod be, hogy mennyire tudatlan vagy :) Igen, védem a várost. Pedig hidd el itt lakok nem messze tőlem. Anyám és a bátyám is Ózdon dolgozik, így tudom azért milyen a helyzet. Ráadásul én is gyakran járok Ózdon, és nem pusztán a Tescoig. Jártam olyan helyeken, ami tényleg nem színvonalas, de hidd el, még így is színvonalasabb, mint USA városainak sok negyede.
De mond már meg kedves kérdező te mit tettél az ellen, hogy Ózd ,,lepratelep" legyen? Otthon ültél csak? Akkor szerinted így miként kapsz majd zöldkártyát? Mert ezt pusztán olyanok kapják meg, akik tesznek is az USAért. Legálisan meg csak így tudnál élni kint.
Illegálisként te meg nem fogod bírni. Mert szerinted Ózd lepratelep. Illegálisként olyan helyeken kellene laknod, ahol egy olyan házért, mint amit Ózdon putrinak hívnak éveken át kellene 18 órába melóznod. Felejtsd el azt a mendemondát, hogy illegálisként is simán megtudsz élni kint. Valójában az illegálisként kint élők nagyon kicsi százaléka él olyan szinten, mint a legálisok. De neked erre esélyed sincs, ha olyanokat mondasz, hogy szerinted még Harlembe is jobb lenne. Mert Harlem nem a Shakejéről híres.
De pofára fogsz te kint esni kérdező...
Már ha sikerül elhagynod a városhatárt.
Utolsó te meg hülye vagy,mert teljesen el vagy szálva a témától,persze Ózd helyett külföld,ez igaz de ne egy Amerikai gettóval hasonlítsad már össze!
Harlem a leg veszélyesebb környékek közé tartozik és ő jeleskedik a legnagyobb bűnözési és gyilkossági rátával!
Minden napra legalább 1 gyilkosság jut Harlembe,a kérdező fehér színével meg már elnézést,de egyből megölnék ugyan is az a fekák úgymond szent helye,oda fehér ember ha bemegy,ki már nem fog!
Akkor inkább béreljen lakást NYC-ban de máshol,az is olcsóbb mint lakást venni valami olyan helyen ahol biztos meghalok,és minden nap lövöldözést néznék.
Meg azért azt se felejtsétek el hogy M.O-n nincs fegyver a cigányoknál,De Amerika teljesen más,ott egy bandatagnál tuti lesz lopott 9mm-es pisztoly és nem félnek használni,főleg nem az ő helyükön ahol a zsaruk is félnek tőlük!
Úgyhogy igen,mehet külföldre akár a híres New Yorkba is,de inkább béreljen.
27-es: Szövegértésből hányszor buktál? :) Elmondtam, hogy nem ózdi vagyok, hanem a környékén élek. Hidd el, Ózd szintű ,,leprahelynek" örülnének sokan kint külföldön. Harlem, Oakland, stb. Látogasd meg ezeket a helyeket, és rájössz, hogy Ózd nem is olyan rossz hely.
De, ha már kötözködsz akkor elmondom, hogy Ózdon lehet nem laktam, csak be-bejárkáltam, de elmondom, hogy Sajóbábonyba a fél életemet éltem le :) az meg sokak szerint még rosszabb Ózdtól is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!