New Yorkba fogok kiköltözni nyáron, nem akarok elég drága lakást venni akkor szerintetek megérné olcsóbb környéken? Mint pl Brooklyn.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 20:18
11/37 anonim válasza:
jártál már a pesti magdolna negyedben? na most képzeld el amíg a szem ellát. az a harlemi gettó...
12/37 A kérdező kommentje:
Még a Harlemi gettó is jobb mint itt...
2014. ápr. 21. 17:41
13/37 A kérdező kommentje:
És nincs is olyan hogy Magdolna negyed
2014. ápr. 21. 17:42
14/37 A kérdező kommentje:
És te jártál már Ózdon? Gondolom nem , az a világ legnagyobb lepratelepje. Na én ott nőttem fel , az mindennél rosszabb...
2014. ápr. 21. 17:47
15/37 anonim válasza:
A magdolna negyed a 8. kerület leghírhedtebb része, elhiheted, hogy a főváros szeretné a legjobban ha nem is létezne. Egyébként Harlem olyan, mint Ózd, csak iskolázatlan cigányok tömege helyett iskolázatlan feketék vannak mindenhol, csak ott még a fegyvertartás is olyan dolog, ami Ózdon kimerül a szamurájkardban. Harlemben már a tucat 9mm-es a menő.
16/37 A kérdező kommentje:
Te nem vagy éppeszű ha azt mondod hogy az mint Ózd. Ózd a világ egyetlen legnagyobb lepratelepje , Míg harlem egy városrész egy nagy városban ahol vannak szórakozási lehetőségek nem unatkozol míg Ózdon igen mert nincs semmi a tesco , spar , lidl kívül. Gondolkozz már egy kicsit ,az afroamerikaiakkal is jobban elvagyok mint a cigányokkal... Akkoris szivesebben élek ott
2014. ápr. 21. 19:01
17/37 A kérdező kommentje:
Harlemből ki is mehetsz más városrészekbe , sőt a városból New Yorkba is bárhova elmehetsz másik államba , Ózdon meg sehova nem tudsz a környéken mindenhol csak szegénység , nyomor és unalom van...
2014. ápr. 21. 19:05
18/37 fGhw39-84th válasza:
Haver, te nem tudod, hogy miről beszélsz! Én a 8. ker legszarabb részén éltem (diószegi, korányi sarok), de soha semmi bajom nem volt. Gondoltam, ha lakásokat keresek a SF öböl környékén, akkor majd Oakland biztosan megfelelő lesz. Hát a nagy francokat. Amiről te azt hiszed, hogy gettó, és lepratelep, az semmi odakinn. De menj ki és nézd meg a saját szemeddel. És ha valóban van elég pénzed VENNI NY-ban lakást, akkor azért Ózdon kb kastélyt vehetsz birtokkal. lol.
19/37 Singham válasza:
Úgy szeretem az olyan kijelentéseket, hogy mindenhol jobb, mint itt. Tudod mit kérdező menj ki nyugodtan Harlembe. Csak előtte gondoskodj a temetésedről, mivel alapból a bőrszíned miatt megpróbálnak megölni. Ózd semmi se Harlemhez. Szerinted Ózd van lepukkanva? Akkor minek akarsz Harlembe menni? Szorozd be kb. 10-zel Ózd legjobban lepukkant részeit, és tudod milyen a jó környék Harlembe. Meg ezt az Ózd az ország leglepukkantabb része szöveget fejezzük már be! Itt élek Ózd környékén és hidd el nincs lepukkanva. Hiába vannak putri részei, sok amerikai városhoz képest még baromi színvonalas. Szidhatod te Ózdot össze-vissza, mert ,,jaj nincs hol bulizni (ami full kamu), stb.", de hidd el Harlembe eltöltenél egy órát sírva rohannál vissza abba a bizonyos lepratelepre.
20/37 A kérdező kommentje:
A francokat! Te is csak véded a várost , nyalod a seggét pedig én és néhány normális ember aki élt ott tudja hogy egy lepukkant lepratelep , hozzáképest Dél-Amerika maga a paradicsom. Nem fejezem be , te nem tudod hogy én miken mentem át keresztül , mennyire tönkretette az életem az a hely. Nem kamu igaz , semmi olyan jó hely nincs ahol lehetne úgy igazából szórakozni , vagy ha van is de tele van cigányokkal. Védjed csak a várost , a sok normális ember mint én úgyis menekül onnan! Még 1 amerikai gettóba is jobb meghallni mint ott.
2014. ápr. 22. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!