Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan lehet legolcsóbban...

Hogyan lehet legolcsóbban eljutni San Diegoba? Milyen repülőtársasággal? Milyen átszállásokkal?

Figyelt kérdés

2014. febr. 18. 19:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

#7 "Hol fogsz táborozni, zenélni?"

Ez a zenetábor a Rotary Club egyik "nyári tábor" programja. San Diegoban lesz az ottani ifjúsági szimfonikus zenekarral és ide nyertem pályázatot hegedűsként. :)

Esetleg abban még nem tudtok segíteni, hogy hegedűt repülőn hogyan lehet szállítani? Mert nem szívesen raknám a csomagtérbe, de kézipoggyászként meg (amiket eddig néztem) változó, hogy fel lehet e vinni, vagy csak plusz költségekért.

Véletlen valakinek nincs ebben tapasztalata?

2014. febr. 21. 07:37
 12/19 anonim ***** válasza:

Semmikeppen nem szabad hangszert a csomagterben szallitani, a hideg tonkreteszi.

Mi (igaz ez evekkel ezelott volt) vittunk egy csellot, egy basszusgitart es egy hegedut (harman).

A gitar es a hegedu felfert az ulesek feletti reszbe, a csellot pedig a legikisero hatra vitte es ott rakta le valahova, hgy ne legyen utba.

Ha megvan a kiszemelt repulojegy, akkor megvan a tarsasag es biztos van magyarorszagi kepviseletuk, amit felhivhatsz telefonon (vagy anyukad felhivja oket) es megkerdezitek, hogy mi ujsag hangszer szallitasnal, de a hegedu nem egy csello, szoval szerintem nyugodtan felviheted az utasterbe! A legtobb (nem-fapados) gepen lehet nalad egy kezitaska (noi retikul vagy hatizsak) meg egy masik szemelyes targy, pl. laptop, fenykepezo taska, vagy hangszer :)

2014. febr. 21. 18:57
 13/19 anonim ***** válasza:
#1o............. szerintem rosszul tudod, mert a BA kivetelevel MINIMUM ketszer kell atszallni. Jobb ha elobb tajekozodol es csak utanna irogatsz
2014. febr. 21. 19:12
 14/19 anonim ***** válasza:
San Diegoban a Balboa Parkban van egy MAGYAR HAZ. Itt a cimuk nezzel korul a webold
2014. febr. 21. 19:21
 15/19 anonim ***** válasza:

a San Diego-i Magyar Haz cime alatt a vezetoseg valamelyik tagjanak irjal e-mailt. Biztosan nagyon szivesen segiteni fognak..

[link]

2014. febr. 21. 19:33
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! :)

Még egy olyan kérdésem lenne, hogy a vízummal kapcsolatban nem tudtok valamit? Én úgy tudom, hogy nem kell, csak a nagykövetségre kell beküldeni valami kérvényt...?

2014. febr. 22. 20:59
 17/19 anonim ***** válasza:

"Egyszeri atszalassal CSAK a British Airway repul San Diegoba!!! "

:)))

ja, meg a Lufthansa, a Finnair, Iberia, American, ... Delta indít egy átszállásos járatokat. San Diegoba

TELJESEN IGAZAD VAN....... AZ ENYHE PROBLEMA TALAN AZ LENNE, HOGY EZEK A JARATOK NEM BUDAPESTROL INDULNAK

2014. febr. 23. 01:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Mint 8-as és 10-es válaszadó ismét szeretném jelezni, hogy az olcsó repülőjegy vásárlás összetettebb dolog annál, mint hogy szállj át Londonba' meg a British az egyetlen aki oda repül. Ez azért félrevezető dolog, mert így nem szabad repülőjegyet keresni.

A korábbi válaszomban elég pontos fogódzókat adtam ahhoz, hogy a kérdező a saját szájíze szerint nekilásson a keresésnek.

Viszont szeretném, ha a félretájékoztatás nem maradna megválaszolatlanul, és a kérdező valóban ügyesen él OLCSÓN jutna ki. Szeretném, ha a fórum olvasói nem egyedi bekiabálások alapján hoznák meg a döntéseiket, hanem tanulnának is a válaszokból.

San Diegoba Budapestről egyetlen átszállással RENGETEG MÓDON ELJUTHATSZ. Egyetlen napra lekértem a pillanatnyi lehetőségeket, itt vannak:

[link]

Ezen az egyetlen napon a Finnair, American, az Ibéria és Az United, no meg pár másik kombinált légitársaság repül egyetlen átszállásal oda.

Tehát ha nekilátsz a korábbi pontosan elmesélt módon keresgélni, elég sok módját fogod megtalálni az olcsó lejutásnak. Elárulom, kis keresgéléssel az itt mutatott 223eFt/út árnál jobbakat is találhatsz.

Elmeséltem hol keresgélj, és hogyan.

2014. febr. 23. 10:38
 19/19 anonim ***** válasza:

British Airway.....egy atszallas

Budapest -London -San Diego

Probaljad meg esetleg ràkattintani a FLIGHT DETAIL gombra. Megfogsz lepodni... Pesze az is eleg ha egy hasznalhato linket es nem kepet raksz fel!

2014. febr. 25. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!