Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Most akkor aki mindenféle...

Most akkor aki mindenféle repülőtársasággal utazik, annak csomó féle kézipogyássza kell, hogy legyen?

Figyelt kérdés
oké, egyet veszek drága pénzért, de milyet? Ryanairrel, wizzairrel biztos fogok utazni mostanában, de tökre más méretekkel dolgoznak, abszolút be kéne tiltani az ilyen ügyeskedésüket egyébként
2013. okt. 28. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyfajta kézipoggyász elég. Egyedül a Wizz airnél van az, hogy csak a kicsi ingyenes, a normál nem.

Egyébként meg ezek nem ügyeskedések, szabad verseny van, nem kötelező fapadossal utazni, utazhatsz más társasággal is.

2013. okt. 28. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ez van, az elmúlt 1 évben nagyon sokat ügyeskedtek, és most már totál eltérő. Egyszer utaztam úgy, hogy ryan, wizz és easyjet egy körúton (így foglalta a cég), nevetséges volt. Nekem már egy féltucat bőrönd hever a gardróbban, mert elég gyakran repülök...
2013. okt. 28. 17:52
 3/7 T . le válasza:
10%
Tud valaki arol hogy hogyan keszult regen a terkep
2013. okt. 28. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hol a legkisebb, vegyél olyat, azzal a többinél sem lesz problémád.
2013. okt. 28. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért kellene betiltani? A piac minden szereplője szabadon dönt a számára megfelelő méretekről. Te pedig választasz közülük. Ha nagyon univerzális akarsz lenni, akkor vegyél egy hátizsákot, és utazz azzal.

Vagy igyekezz bojkottálni azt a céget, amelyik külön pénzt kér a kézipoggyászért. A w-betűst. Máris megoldottad a problémát, és tettél valamit a régi rendszer visszaállításáért.

2013. okt. 28. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Wizzairnél is ingyenes a kis kézi poggyász. Picit félre érthető az utolsó válaszoló azért mondom.

Viszont aki fizet érte az nagyobb méretű kézi poggyászt vihet fel a gépre.

De akinek sok a cucca az úgyis befizet feladott poggyászra.

2013. okt. 28. 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egy 69cm x 46cm x 28cm aluminium bőrönddel szoktam utazni, soha nem volt gondom vele a repülőn. Azt hozzá kell tennem hogy Lufthansa, AirFrance, BritishAirways vagy Alitalia légitársaságokkal repülök.
2013. okt. 29. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!