Algériában járt már valaki? Vagy terveitek között szerepel? Melyik repülőtársasággal lehet elmenni oda?
Milyen konferenciát szerveztek pont Algériába?
Nem kételkedek a szavadban, csak nagyon furcsa.
Amúgy turisztikai szempontból Tunézia ami híres-neves és jók a visszajelzések. Marokkó is jön fel. Algéria azért még nem.
Líbiáról nem is beszélve.
Egyiptom is az északi-afrikai parton van, de az kulturálisan már inkább Közel-Kelet.
#6, nem a tv-ből kell tájékozódni és akkor rájönnél, hogy a megtámadott olajkút pl. 1100 km-re van a fővárostól. Ha az országot ráillesztenéd Európa térképére, akkor az Rómától Göteborgig érne.
Algéria semmiben sem elmaradottabb, mint az általad írt Marokkó vagy Tunézia, csak inkább a marokkóihoz hasonló konzervatívabb iszlám értékek vannak ott egy elég autoritariánus kormányzattal mixelve meg a sivatagban néhány lázadóval. Már bocs, de elég általánosító és okoskodó butaság, amit a pár soros geopolitikai elemzésedben írtál :D
Amúgy diákkonferencián jártam ott, mindenki 18-25 körül volt és senkit sem ettek meg a gonosz kannibál otthoniak.
En az elsõ válaszoló vagyok, ne keverjél bele abba , amit én nem irtam.
Jaj és itt élek arabországbaN.
Bakker, diákkonferencia Algírba? Ez igen.
HÖOK vagy mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!