Nah szoval! Nővérem kanadaban él 5 éve! Azt mondták van 2 lehetősége! Vagy hazajön vagy kéri a menekült státuszt! ő a menekültet kéri! és fél éven belül elbirálják! Na szoval!?
Huh kerdezo, moderáld mar magad egy kicsit!
Szerinted ha menekültként akar valaki ott maradni, az nem eloskodes? Amúgy a menekült státusának ez a feltétele: A menekült olyan személy, akik származási vagy szokásos lakhelyének országán kívül van, mert faji, vallási, nemzetiségi vagy politilai üldözés éri, vagy mert egy üldözött 'társadalmi csoport' tagja. E személy menedékkérő, míg el nem ismeri az állam, amelyhez fordul.
Ebből mi az, ami illene a nővéredre?
Nem reménytelen a helyzet!!!! Ne hallgass az itteni pupákokra! Ha kellően híres főállású rettegők vagytok, akkor kaphattok menekült státuszt!
#6 vagyok, én csak annyit mondtam hogy a sztori értelmetlen...
Amúgy azt már leírtam ezen az oldalon korábban hogy minden menedékkérelmet elbírálnak (ami [link] ennek a listának megfelel) még akkor is ha Designated Country of Origin a hazája az itt leírt megszorításokkal [link]
Kedves #7, ha zsidózni próbáltál, azzal maradj Magyarországon, Kanadában ezért szétrúgják a seggedet. Mi itt mindenkivel békében élünk, legalábbis irtóra igyekszünk :) aki pedig nem igyekszik azt kiutálják mindenhonnan, ha nyilvánosan sikerült neki, akkor a bíróság is elmondja neki hogy ezt mégsem kéne. Ld. David Ahenakew esetét.
A kérdező sztorija ott nem stimmel hogy mi ez a kanadában élt öt éve -- hogyan élt ott öt évig...? Ki mondta hogy van két lehetősége? Egyszerűen nem értem, a CIC nem tartja nyilván a jónépet, amikor felhívtam őket hogy költözöm és megadom az új címemet, nem is értették mit akarok. Ha turistaként túltartózkodott, akkor úgy rúgják ki ennyi idő után hogy nocsak. Szóval... ez a sztori nem kerek.
"Kedves #7, ha zsidózni próbáltál, azzal maradj Magyarországon, Kanadában ezért szétrúgják a seggedet."
Igazam volt, vagy igazam volt. Akkor meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!