Amerikába élő magyarok akikkel beszélhetnék?
Tüzoltó leszel s katona!
Vadakat terelõ juhász!
Látod, elalszik anyuka. -
Aludj el szépen, kis Balázs.
Miért kell cseszegetni azt aki érdeklődik, és semmi hülyeséget nem mondott, csak azt hogy szeretne megismerni olyanokat akik kimentek és megismerni a tapasztalataikat. nyilván lesznek jó és lesznak rosz tapasztalatok. pl miért is ne mehetne ki egy ösztöndíjjal. vagy diákcsere programban vagy akár csak túristaként. miért ne ismerhetné meg hogy milyen az élet az óceánon túl.
Szerintem nagyon jól teszi hogy már időben kapcsolatokat épít és ismeretanyagot, hiteles tapasztalatokat gyűjt
Második vagyok, szépen lepontoztátok anno... és hogy miért nem lehetnél az akinek sikerül, hát azért mert egyre kevesebbnek sikerül, most volt egy felmérés középiskolás diákokkal (The Atlantic-ban volt, keresd meg) összevetve húsz évvel ezelőttiekkel és egyre inkább az a vélemény hogy ha nincs eleve "hátszeled" nem fog sikerülni. Az "amerikai álom" egyértelműen végetért.
És az hogy nekem nem sikerült, azt honnan veszed? Én Kanadában élek és havi többmillió forintnyi dollárt keresek. Az én történetem meglehetősen egyedi, nagyon sok szerencse és munka van mögötte. De én is úgy látom: amit tíz éve lehetett azt ma már nem lehet.
"De én is úgy látom: amit tíz éve lehetett azt ma már nem lehet."
Húha, ha még te is úgy látod, akkor tényleg nincs mit tenni... mindenki nyugodjon le a p.csába, és verje kis bűnös gondolatokat a buksijából. Meg lett mondva a tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!