17 évesen van lehetőségem kimenni Amerikába?
Elsősorban nyilván nem letelepedésre gondoltam, inkább tanulási lehetőségre, akár nyelvtanfolyam, vagy cserediák program, akármi..
Én nézelődtem elég sokat ebben a témában, de sajnos ezek a programok milliós nagyságrendűek. Ezt mi nem engedhetjük meg magunknak. Pl. Szívesen kimennék nyáron takarítani, vagy au pairnek, de ezek is 18, 21 éves kortól vannak. Akkor 17 évesen semmi lehetőségem nincs? :(
Rokonaim, ismerőseim nem élnek kint. 1-2 embert ismerek, de csak neten keresztül..
:)
Kirándulni? Ahhoz talán még több pénz kell, mint a tanuláshoz és hosszútávon haszna sincs. Persze jó ötlet meg minden, de nem most. Nem elsősorban a pénz és a bulizás miatt! Hanem mert tapasztalatot szereznék vele és kint lehetnék. Ezért...... 17 évesen mégis mit kellene várnom? :)
Meg raersz szerintem, nem maradtal le semmirol.
Utana neztel mar a camp dolgoknak?
Megy jol az angol?
Szerintem inkabb tanuld kemenyen az angolt, vegezz el pl. egy eletmento tanfolyamot (amit az uszomesterek szoktak, az ujraelesztos ize) mert egy jo angollal es egy ilyen extra kepesitessel szerintem nagyobb az eselyed, hgoy bekerulj a camp csapatba, felteve ha mar elerted a szukseges eletkort. Addig meg tanulj, kepezd magad.
Tudom, hogy nem maradtam még le semmiről. :) Csak annyira szeretnék kimenni, már 3 éve vágyom rá. Utána néztem a camp dolgoknak is, de 18, vagy 21 éves kortól vannak, már nem emlékszem. Jövő nyáron mindenképp jelentkez(het)ek már ilyenekre. Az angolt 1,5 éve tanulom, most németből fogok nyelvvizsgázni, augusztusban, de jövőre az angolnak állok neki. Bár szerintem már most annyira megy, mint a Német, sokkal könnyebben tanulom szerencsére. Sajnos rettentően félek a víztől, így ez a dolog kiesik nekem, de igyekszem. :)
Köszi a választ!
kedves elso ez azert nem igy van!
egyik ismerosom kijott dolgozni takaritokent egy los angeles-i szallodaba es durvan havi 400ezer forintos keresete volt. nemhinnem hogy magyarorszagon egy takarito megkeresi ennek akar a felet is!
Szia! Én a CCUSA-val voltam. Fantasztikus volt!
Oké, hát a takarítás tényleg nem valami felemelő. De minden este összegyűltünk a tűz körül és dumáltunk.
Hétvégenként el tudtunk menni a közeli nagyvárosba és egyszer még IGAZI SIX FLAGS-ben is voltam :)
Az ottani keresetem akkor 260.000 Ft volt + oda-vissza repjegyet lefoglalták. A CCUSA díjára már nem emlékszem, de a vízummal, egyebekkel együtt 120.000-be került a kijutás. Ergo 140.000 körül alakult végül.
Csak az szóljon le negatívan, aki tud olyan nyári diákmunkát 140.000-ért, ami mellett még a nyelvet is gyakorolni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!