Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi lenne a lepes hazasag...

Mi lenne a lepes hazasag elott, csak oszinte valaszokat, koszi?

Figyelt kérdés
Floridaban vagyok 2 eve ilegalisan megtaltam az elettarsamat es szeretnem tudni mik a lepesek hova kell meni legelobszor ,mijen papirokra van szukseg mi es hogy ,nincs csak az utlevelem ,koszonom szepen

2014. jan. 10. 05:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez igy nem megy. Itt [link] vannak ertelmes valaszok.
2014. jan. 10. 06:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha már ilyen hosszú ideje vagy ott illegálisan, akkor egyáltalán nincs garancia arra, hogy zöldkártyát kapsz, még a házassággal sem.

A legjobb esélyeid akkor vannak, ha egy jó ügyvéddel csinálod végig az egészet.

2014. jan. 10. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Első dolog! Fordulj egy bitang jó bevándorlási jogban profi ügyvédhez! A többit ő megmondja mit és hogyan intézz. 2 év illegalitás után csak ügyvéddel van esélyed a zöldkártyára.
2014. jan. 10. 13:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok, hadd ismételjem meg: ügyvéd vagy sem, így nem lehet se zöldkártya, se semmi! Az egyetlen út távozni az országból és megpróbálni egy waivert kapni hogy a tíz éves kitiltást feloldják de az nem lesz egyszerű.

Ügyvéddel beszélni természetesen érdemes de attól még ezt belülről nem fogod tudni elintézni...

2014. jan. 10. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ügyvéddel beszélni természetesen érdemes de attól még ezt belülről nem fogod tudni elintézni..."

Számos példa van ennek az ellenkezőjére mégis. Az hogy lehet? Ha tényleg őszinte a házasság amerikai állampolgárral akkor nem fogják kitiltani, hiszen az amerikai párjának joga van azzal házasodni akivel csak akar illetve joga van vele Amerika területén élni.

2014. jan. 10. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:

ma 17:24 leirta a lenyeget, a tobbi "hozzaerto szakember" pedig csak ilyesztget es dobalja a nagy szavakat

Legyetek szivesek kedves kommentelok jelentkezni, hogy kinek van zoldkartyaja hazassagon keresztul?

Ja hogy senkinek? Akkor talan a kozvetlen rokonotoknak van zoldkartyaja, azert vagytok ilyen jaratosak es ilyen tajekozottak a temaban? De most tenyleg kivancsi vagyok, honnan veszitek az infot?

Az ilyen yahoos meg egyeb kerdezgetos oldalak helyett tessek hivatalos forrasbol tajekozodni:

[link] minden le van irva pontosan. Gondolom 2 ev alatt annyi angol ragadt rad, hogy ertsd mi van oda irva. Ha nem, akkor mutasd meg a jovendobelinek, hogy olvassa el o.

Felesleges dollar ezreket ugyvedre koltened, meg lehet csinalni egyedul is!

2014. jan. 10. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!