Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most pedofilsag vagy nem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most pedofilsag vagy nem? Oszinte valaszokat szeretnek, nagyon jol jonne. Koszi:D

Figyelt kérdés

18/L vagyok es nem reg megismertem egy fiut,akit nagyon megszerettem,tok jol erzem magam vele s mellette mindig onmagam lehetek...neha eltunodom azon,hogy ez most szerelem vagy csak baratsag.Ha nincs velem bolondulok meg annyira hianyzik,sokszor kozel kerultunk egymashoz,de en meg soha nem ereztem azt,hogy megszeretnem csokolni..viszont ha massal latom akkor feltekeny vagyok...miert van ez??Most vonzodok hozza,csak nem elegge??

15/F ez lehet az oka??sztem nagyon erett s engem csoppet sem zavar,hogy kisebb mint en,meg soha senkit ennyire nem szerettem...szerelem vagy baratsag?

2010. márc. 21. 19:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem pedofil,és te vonzódsz hozzá :)
2010. márc. 21. 19:21
 2/12 anonim ***** válasza:
11%
Anyakomplexusod van.Menj el pszichiáterhez.
2010. márc. 21. 19:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Vonzódsz hozzá, az lejön nekem abból, hogy vele igazán önmagad lehetsz, féltékeny vagy, ha mással látod stb. Szerintem ez még nem pedofilság. Ez csak 3 év korkülömbség. Akkor lenne pedofilság, ha ő 3 vagy 4 éves lenne, esteleg tiz. Abban biztos vagyok, hogy több van köztetek, mint barátság, de hogy szerelem legyen belőle, meg kell beszélnetek egymással az érzéseiteket, aztán megélni egy csodálatos kapcsolatot.
2010. márc. 21. 19:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Pedofília az, amikor pubertáskor ELŐTT álló gyerekekre gerjedsz. Átlagosan ez 7-12 évest jelent. (Az annál kisebbekre külön szó van.)

Ez sima szerelem.

2010. márc. 21. 19:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy sem pedofil, sem anyakomplexusod nincs.

Lépj felé és kiderül hogy működne e?

Jóbarátom 4 évvel fiatalabb menyasszonyánál.

2010. márc. 21. 20:09
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Azét is lehet, hogy nem akarod megcsókolni, mert gátool a korkülönbség. Erre meg azt mondom, hogy később bánni fogod, 27 évesen már nevetségesnek hat a -3. A féltékenység egyértelmű jele annak, hogy bejön.
2010. márc. 23. 09:19
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Terhes vagy.
2010. márc. 23. 09:35
 8/12 anonim ***** válasza:

19:23-as

Hogyan lehetne anyakomplexusa amikor ő a lány és a fiu fiatalabb nála?????

Amúgy nem vagy pedofil,és valószínűleg belezúgtál a srácba :)Kérdezd meg tőle hogy ő mit érez vagy próbáld kideríteni hogy neki mik az érzései és halyrá :)

2010. márc. 23. 11:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom, nekem a legjobb barátom volt nálam 3 évvel fiatalabb, és én nagyon szerettem őt, de nem voltam szerelmes. Inkább úgy tekintettem rá, mint öcsikémre, vagy ilyesmi. Sokkal közelebb álltunk egymáshoz, mint 2 barát, de ő is inkább mint nővérét szeretett. Mondjuk ez abból is fakadt, h neki nem volt lánytestvére, nekem meg fiatalabb testvérem nincs.

Sokan furcsán néztek ránk, de mi tudtuk, h nem vagyunk szerelmesek. :D

Nem tudom, talán a te esetedben is ilyesmiről van -e szó.

Ha nem esik jól, h mással látod, még az is érthető. Kisebb koromban engem még az is rettentőmód zavart, ha a szüleim voltak kettesben vhol.

De ha úgy gondolod, többet jelent neked, mint egyszerű barát, vagy testvér, akkor még akár szerelmes is lehetsz. De ebben az esetben nem hiszem, h pedofil vagy. :D

Különben ez már a 3. kérdésed hasonló témában. (?!) 18L-15F

24L

2010. márc. 23. 12:08
 10/12 A kérdező kommentje:

Hogy erted azt,h masok azt hittek,hogy szerelmesek vagytok??Vmi ok biztos volt arra..

en nem hiszem,hogy szerelmes vagyok vagyis nem tom:(

de tenyleg nagyon sokat jelent nekem s kozel allunk egymashoz:)

2010. márc. 23. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!