Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most pedofilsag vagy nem? Oszinte valaszokat szeretnek, nagyon jol jonne. Koszi:D
18/L vagyok es nem reg megismertem egy fiut,akit nagyon megszerettem,tok jol erzem magam vele s mellette mindig onmagam lehetek...neha eltunodom azon,hogy ez most szerelem vagy csak baratsag.Ha nincs velem bolondulok meg annyira hianyzik,sokszor kozel kerultunk egymashoz,de en meg soha nem ereztem azt,hogy megszeretnem csokolni..viszont ha massal latom akkor feltekeny vagyok...miert van ez??Most vonzodok hozza,csak nem elegge??
15/F ez lehet az oka??sztem nagyon erett s engem csoppet sem zavar,hogy kisebb mint en,meg soha senkit ennyire nem szerettem...szerelem vagy baratsag?
12:08-as vagyok. Azok néztek ránk furcsa szemmel, akik nem hisznek a nő-férfi barátságban. Meg igazából mi mindenről beszélgettünk egymással, mindent megosztottunk egymással, és nagyon sokszor volt, hogy ugyanabban a pillanatban ugyanarra gondoltunk. (Értsd: telepátia-közeli állapot). Aztán azért néztek még furcsán, mert szabályszerűen rosszul voltunk, ha több napig nem tudtunk beszélni egymással. De tényleg inkább csak testvéri kötelék volt közöttünk.
És még mindig nagyon hiányzik, sokszor sírtam a hiánya miatt. Túl közel állt hozzám. Más, mint egy egyszerű, múlandó szerelem.
Azt, h szerelmes vagy -e, egyedül te tudod eldönteni. El tudnád vele képzelni az életedet? El tudnád képzelni, h kézakézben sétáljatok, meg randizzatok? Ne csak a csókra, meg ölelésre, meg ilyesmikre gondolj, mert a fizikai kontaktus sokszor csak később kerül be egy párkapcsolatba.
Ha ezekre a kérdésekre a válaszod egyértelműen igen, akkor miért ne kezdhetnél bele?
Egyébként meg beszéld meg vele az érzéseidet, meg a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!