Az usa-ba akarok költözni hogy oldjam meg?
Innen kajak kitöröltek válaszokat:D Már megint nem jó. Bocs, 27-es, nem neked, hanem a 61%-osnak ment volna.
Amit a hazudozásról írtam, az meg az 51%-osnak.
Igen, szerintem hiba az on keszulekeben van ....
> Ne figyelj az itteni karogokra. Szulovel kiperkalt ot ev tanulas utan kaptak egy darab papirt es megtanultak helyesen irni. Angolul talan vizet sem tudna kerni
Apóca, én Kanadában élek, szerintem az angoltudomásomat felesleges megkérdőjelezni (de amúgy 8 / 9 volt az IELTS-em). Én linkeltem a szegénységügyi statisztikát fentebb. Azért károgunk itt, mert én 21 évvel azután hogy megtanultam programozni nyújtottam be a kanadai vízumkérelmemet (és két év volt megkapni). Az amerikai szabályok pedig szigorúbbak (mint a kanadaiak voltak akkor, azóta a kanadaiak is szigorítottak). Azt próbáljuk mondani, hogy egy 15 éves fiú álmai meg a valóság az kettő. És még az álmok is tévedésre alapulnak!!!! Ez nem az ötvenes évek amerikája, hellóóóóó.
'15 éves fiú álmai"
a kerdezo 20 eves.... (15 eves koratol tudatosan erre keszul) fiatalember autofenyezo es autoszerelo szakmaja van, kozepfoku anol tudassal. Nem comp. programmozo munkat keres.
Valoszinu, hogy nagyon ugyes es okos vagy, dee felenk az ilyen onfenyezesen csak mosolyognak es nagyokat bologatnak
egy igyekvo magyar fiatal segitseget kert. Erre az IRIGY, karogo hollok csapata alaposan beindult. Egy szot nem irtal hogyan, hova, merre mit, csak MAGADAT fenyezted. Ha nem tudsz valami ertemeset irni, kerdezni akkor just shut the fuck up, you educated idiot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!