Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az usa-ba akarok költözni...

Az usa-ba akarok költözni hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Mennyi költőpénz kell?? Milyenek a lehetőségek a munkavállalását?? A ruha,italok/ételek,szállás kb.milyen árban vannak?? Az emberek a közösség úgy átlagban milyen?? És mik kellenek,hogy állampolgár lehessek?? amiken gondolkozom:Los Angeles,New york,chicago,wasington vagy ahol normálisabbak az élet körülmenyek?ötleteket tanácsokat szívesen olvasok és megköszönöm őket előre is Hova költözzek?

2014. jan. 1. 22:25
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
* 27-es válaszoló akart lenni természetesen.
2014. jan. 2. 21:39
 32/48 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy a 27-es sem az én emberem... nem a 61%-os írta a kommentet. Írok inkább privátot.
2014. jan. 2. 21:43
 33/48 anonim ***** válasza:
27-es vagyok. Mivan?
2014. jan. 2. 21:45
 34/48 anonim ***** válasza:
27-es vagyok. Mi a szart hazudozok? Tudod mi a szar az a hazudozás? Mert ha igen akkor ennek semmi köze ahhoz amit én leirtam. Hülyegyerek!!
2014. jan. 2. 21:51
 35/48 anonim ***** válasza:

Innen kajak kitöröltek válaszokat:D Már megint nem jó. Bocs, 27-es, nem neked, hanem a 61%-osnak ment volna.

Amit a hazudozásról írtam, az meg az 51%-osnak.

2014. jan. 2. 21:54
 36/48 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem hiba az on keszulekeben van ....

2014. jan. 3. 01:17
 37/48 anonim ***** válasza:

> Ne figyelj az itteni karogokra. Szulovel kiperkalt ot ev tanulas utan kaptak egy darab papirt es megtanultak helyesen irni. Angolul talan vizet sem tudna kerni

Apóca, én Kanadában élek, szerintem az angoltudomásomat felesleges megkérdőjelezni (de amúgy 8 / 9 volt az IELTS-em). Én linkeltem a szegénységügyi statisztikát fentebb. Azért károgunk itt, mert én 21 évvel azután hogy megtanultam programozni nyújtottam be a kanadai vízumkérelmemet (és két év volt megkapni). Az amerikai szabályok pedig szigorúbbak (mint a kanadaiak voltak akkor, azóta a kanadaiak is szigorítottak). Azt próbáljuk mondani, hogy egy 15 éves fiú álmai meg a valóság az kettő. És még az álmok is tévedésre alapulnak!!!! Ez nem az ötvenes évek amerikája, hellóóóóó.

2014. jan. 3. 03:23
 38/48 anonim ***** válasza:
85%

'15 éves fiú álmai"

a kerdezo 20 eves.... (15 eves koratol tudatosan erre keszul) fiatalember autofenyezo es autoszerelo szakmaja van, kozepfoku anol tudassal. Nem comp. programmozo munkat keres.

Valoszinu, hogy nagyon ugyes es okos vagy, dee felenk az ilyen onfenyezesen csak mosolyognak es nagyokat bologatnak

2014. jan. 3. 03:51
 39/48 anonim ***** válasza:
9%
# 38 Álljál már le. Attól, hogy ékezet nélkül írsz, a kutya nem hiszi el, hogy külföldön élsz. Elég legyen már ebből a hazudozásból.
2014. jan. 3. 11:23
 40/48 anonim ***** válasza:
9%

egy igyekvo magyar fiatal segitseget kert. Erre az IRIGY, karogo hollok csapata alaposan beindult. Egy szot nem irtal hogyan, hova, merre mit, csak MAGADAT fenyezted. Ha nem tudsz valami ertemeset irni, kerdezni akkor just shut the fuck up, you educated idiot.

2014. jan. 3. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!