Az usa-ba akarok költözni hogy oldjam meg?
#17 #19
erdekesen hogy a helyesirason vagytok kiakadva. Van egy olyan papirotok ami amerikaban nem dijaznak? Mi a ti szakmatok? A fiunak jo, eladhato szakmalya van amire itt van kereslet. Autoszerelo, fenyezo felenk $25.00
oraberrel kezd
Szakmája "ly"-vel. Te honnan jöttél ember? Jézusom, van ennél lejjebb? Ezen most kiakadtam. De komolyan, ez honnan a p*csából jött? :DDDD
Jézus ereje. Nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. :DDDDDDDDD
Mi volt a kerdeshez a hozzaszolasod? Mi a szakmad.? Vered magad mert a szuleid penzen megtanultad a helyesirast? Az IQ a maradt 75?
Hany eves vagy?
A szüleim pénzén megtanultam a helyesírást? :DDDD
Kegyetlen egy ember vagy. :DDD
Ez a szintű nyelvtan szerintem általános iskola 4. osztály. 75-ös IQ-m van? Hát igen. Mit meg nem adnék, hogy olyan intelligens ember legyek, mint te.
en nehany evtizede az US 6. legnagyobb varosaban lakom. 25 evig volt jolmeno sajat uzletem. Ezert batorkodom velemenyt formalni.
Tehat VAN nemi tapasztalatom az amerikai eletformarol. Te kisi takonyarcu mit tudsz az asztalra tenni?
# 26
1: hazudsz.
2: hülyének nézed a többit.
3: ráadásul még hülye is vagy, de mint a s.egg
# 26
Neked meg 100%-ban igazad van, de mindenről amit eddig leírtál. Én pontoztalak fel -meg remélem mások is-. Eddig csak figyeltem, de erre az arcátlan hazudozásra már muszáj voltam ideröffenteni valamit, mer' nehogymá'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!