Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az usa-ba akarok költözni...

Az usa-ba akarok költözni hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Mennyi költőpénz kell?? Milyenek a lehetőségek a munkavállalását?? A ruha,italok/ételek,szállás kb.milyen árban vannak?? Az emberek a közösség úgy átlagban milyen?? És mik kellenek,hogy állampolgár lehessek?? amiken gondolkozom:Los Angeles,New york,chicago,wasington vagy ahol normálisabbak az élet körülmenyek?ötleteket tanácsokat szívesen olvasok és megköszönöm őket előre is Hova költözzek?

2014. jan. 1. 22:25
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
22%

#17 #19

erdekesen hogy a helyesirason vagytok kiakadva. Van egy olyan papirotok ami amerikaban nem dijaznak? Mi a ti szakmatok? A fiunak jo, eladhato szakmalya van amire itt van kereslet. Autoszerelo, fenyezo felenk $25.00

oraberrel kezd

2014. jan. 2. 15:11
 22/48 A kérdező kommentje:
Na végre a második értelmes ember kössz a segítséget erre voltam a leginkább kíváncs hogy kb.mennyit fogok keresni.
2014. jan. 2. 15:16
 23/48 anonim ***** válasza:
53%

Szakmája "ly"-vel. Te honnan jöttél ember? Jézusom, van ennél lejjebb? Ezen most kiakadtam. De komolyan, ez honnan a p*csából jött? :DDDD

Jézus ereje. Nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. :DDDDDDDDD

2014. jan. 2. 15:18
 24/48 anonim ***** válasza:
0%

Mi volt a kerdeshez a hozzaszolasod? Mi a szakmad.? Vered magad mert a szuleid penzen megtanultad a helyesirast? Az IQ a maradt 75?

Hany eves vagy?

2014. jan. 2. 16:35
 25/48 anonim ***** válasza:
91%

A szüleim pénzén megtanultam a helyesírást? :DDDD

Kegyetlen egy ember vagy. :DDD

Ez a szintű nyelvtan szerintem általános iskola 4. osztály. 75-ös IQ-m van? Hát igen. Mit meg nem adnék, hogy olyan intelligens ember legyek, mint te.

2014. jan. 2. 16:39
 26/48 anonim ***** válasza:
34%

en nehany evtizede az US 6. legnagyobb varosaban lakom. 25 evig volt jolmeno sajat uzletem. Ezert batorkodom velemenyt formalni.

Tehat VAN nemi tapasztalatom az amerikai eletformarol. Te kisi takonyarcu mit tudsz az asztalra tenni?

2014. jan. 2. 17:17
 27/48 anonim ***** válasza:
62%
B meg hogy a szarba akarsz kimenni egy szar autószerelő szakmával?? Est a esetleg ha dolgozol és a kapott pénzt nem elköltöd hanem gyűjtögeted akkor talán lehetséges lenne. Kb 80 000Ft keres egy autószerelő akkor kijutsz kb 2-4 év múlva. Sok sikert!
2014. jan. 2. 17:35
 28/48 anonim ***** válasza:
72%
Jól menő üzleted volt és közben úgy írsz és fogalmazol, mint egy 6 éves kisgyerek? 3 megoldás van:vagy hazudsz, vagy szerencséd volt, vagy pedig az amerikaiak tényleg olyan hülyék, mint azt mondják. :D
2014. jan. 2. 19:26
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

# 26

1: hazudsz.

2: hülyének nézed a többit.

3: ráadásul még hülye is vagy, de mint a s.egg

2014. jan. 2. 21:35
 30/48 anonim ***** válasza:
43%

# 26

Neked meg 100%-ban igazad van, de mindenről amit eddig leírtál. Én pontoztalak fel -meg remélem mások is-. Eddig csak figyeltem, de erre az arcátlan hazudozásra már muszáj voltam ideröffenteni valamit, mer' nehogymá'.

2014. jan. 2. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!