Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan zajlik az átszállás az...

Hogyan zajlik az átszállás az USÁ-ban?

Figyelt kérdés
A célállomás előtt át kell majd szállnom az USÁ-ban. Tudom, hogy föl kell vennem majd a bőröndömet és beszélnem a bevándorlási tiszttel és a vámtiszttel, de a sorrendet nem tudom, mi hogyan következik? Leszáll a gép, én kiszállok.... ezután? Bevándorlási tiszt, bőrönd, vám, becsekkolás a járatomra? Köszönöm, ha válaszoltok!
2013. okt. 26. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Sodródj az árral. A spontán dolgok a legjobbak.
2013. okt. 26. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Először felveszed a bőröndödet, és azzal mész a bevándorlási tiszthez. Ha az tovább enged, akkor újból feladod a bőröndöt és becsekkolsz a járatodra.
2013. okt. 26. 20:38
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm!!
2013. okt. 26. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:

Először tiszt aztán bőrönd :)

És IGEN, JFK-n pl fel KELL venni a csomagot átszálláskor.

De készülj fel arra hogy akár 1-2 órát is kell sorba állni a tisztekhez.

2013. okt. 27. 17:48
 5/9 anonim ***** válasza:
EN legalabb 25 alkalommal erkeztem az USA-ba es atszalltam. Mindig az immigration officer -utlevel kezeles volt az ELSO. Az utlevel kezelesnel ti lattatok valakit aki borondel sorbanallni??? .......Utanna vettem fel a borodoket es attol fuggoen, hogy az utlevel kezelo mit irt a vam papiromra , kilephettem, VAGY kuldtek VAMVIZSGALATRA
2013. nov. 13. 18:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, közben már túl vagyunk az utazáson, valóban az officer volt az első, utána vettük föl a bőröndöket.
2013. nov. 14. 19:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, akkor ez megváltozott, mert amikor én voltam, akkor először a bőröndöt kellett felvenni, és azzal menni a tiszthez, aki még azt is megkérdezte, hogy mi minden van a bőröndömben, és miért van 3 bőröndöm.
2013. nov. 15. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:
ha te 3 borondel utaztal akkor az tenyleg nagyon regen lehetett...
2013. nov. 15. 16:14
 9/9 anonim ***** válasza:
nem ertem az emberek miert mernek adni tok hibas informaciot? Tobbnek akarnak latszani? Ez olyan magyaros dolog
2013. nov. 16. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!