Elég Dallasban 50 perc az átszállásra?
2013. szeptember 4.-én indulunk nyaralni Californiába 6-an. San Francisco-ba fogunk érkezni.
Az American Airlines honlapján vettünk repülőjegyeket, londoni és dallasi átszállással. Reggel 8:25-kor szállunk fel Budapestről és londoni idő szerint 10:05-kor szállunk le. Majd 11:55-kor szállunk fel Londonból és dallasi idő szerint 15:50-kor érkezünk. Elvileg lett volna 1 óra 40 percünk átszállni az SFO-ba induló gépre, de kaptunk egy üzenetet az AA-tól,hogy változott a menetrend és 16:40-kor indul a SFO-i gépünk. (Aranyosak nem???)
Elég lesz 50 perc az átszállásra?
Ha lekéssük, áttesznek minket a következő gépre ingyen?
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
Egybe vetted az átszállásos jegyet, ha jól értem?
Mert akkor az American Airlines tudja mit csinál. Vagy eléritek a gépet, vagy ha nem, akkor átrak a következőre. Ha csak másnap van következő akkor szállást, ellátást is biztosítania kell.
Ha külön veszed a jegyet akkor a te kockázatod az ilyesmi, de így nem.
Igen, egyben vettük az átszállásos jegyeket az AA honlapján.
Remélem tényleg tudják, hogy mit csinálnak ezek amcsik.
Köszönöm a válaszokat.
Felhívtam az AA-t és elismerték, hogy nem elég 50 perc az átszállásra Dallasban.
Úgyhogy áttettek minket egy London-SFO közvetlen járatra, ráfizetés nélkül. (és nagyon segítőkészek voltak)
Csak ajánlani tudom az AA-t!!!
Köszönöm a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!