Mennyire esélytelen számomra ez az út, vagy esetleg, mennyire esélyes?
A következő a helyzet:
16 éves vagyok,2 nyelven beszélek,de eszméletlenül parázok a januárban esedékes amerikai utamtól,és akkor a kérdés most jogos lenne hogy miért,hát mondom :
Budapest--->Frankfurt átszállás, itt van 1h45p az átszállásra,ELSŐ KÉRDÉS 1;Elég e ez az idő???
Frankfurt--->Toronto itt 4h az átszállási idő,a KÉRDÉS ugyanaz,elég e ez a 4 órácska???
Innen már gyerekjáték
Toronto---->Houston (Itt már célba vagyok)
Nagyon félek hogy nem találom meg a terminálokat,elhagyom a poggyászom,elveszek,rossz gépre szállok fel,lekésem amelyikre fel kéne szállni..
Nyugtassatok meg hogy ez nem ilyen meredeken kegyetlen dolog?!
(Kanadában az átszállásra ugyan van 4 óra,de ugye ott van a hivatali része,immigration ellenőrzés,stb..)
Hálás köszönet a válaszokat illetőleg !
Igy van, ha az o hibajukbol kesel, akkor gondoskodnak rolad.
De hol van meg a januar?!?!?
Addig meg megszunhetnek a repcsik es mindenki teleporttal fog kozlekedni ;)
az amerikai atszallas sem para, mert egyreszt a 4 ora nem keves ido, masreszt ha connecting flight od van, akkor gyorsitott eljarason esel at es nem kell orakat allni a bevandorlasinal. Legalabbis usanal igy van, gondolom canada is hasonlo elven mukodik.
Frankfurtban eleg az 1 45, nekem 2 ora volt ra multkor es ott voltam fel ora alatt a transzatlanti gep beszallojanal.
Köszi a válaszokat!
A baj,hogy a frankfurti és a torontói repülőtér is HATALMAS( ahogy hallottam) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!