Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen az élet az USA-ban?

Milyen az élet az USA-ban?

Figyelt kérdés
Amerikában élő magyarok meséljetek. :)

2013. okt. 3. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ. Ha legalább egy jó erős amerikai átlagot megkeresed éves szinten, akkor már élhető.(bruttó 48.000 felett) Az alatt meg nyílván nem jó az élet. Bár a top városokban, mint NY, LA, Chicago-ban, még az átlag közeli bér sem elég sok mindenre. 2 évet éltem New Yorkban a feleségemmel, de az egyikünk fizetése csak lakbérre el is ment. A fenn említett nagyvárosokban szerintem a jó életszínvonalhoz egy 4000 USD nettót meg kell keresni legalább.(egy elfogadható NY-beli lakás legalább 2000-2500 USD/hó!) Most Phoenix-ben élünk, itt egy 3 szobás, medencés házat bérlünk 1400 USD-ért! Azért ez nagyon nem mindegy! New Yorkban 3500-at fizettünk egy 1,5 szobás, pici tetőtéri lakásért. Bár itt Phoenix-ben a fizetésünk sem annyi mint NY-ben, de mégis jobban kijövünk, hiszen a lakáson rengeteget spórolunk, és ami fontos, van terünk mozogni!
2013. okt. 3. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Shooting Danger!!!
2013. okt. 3. 21:58
 3/4 Makoscsiga ***** válasza:
100%
Olyan, mint bárhol máshol: ha van pénzed, akkor fasza, ha nincs, akkor szívás.
2013. okt. 3. 23:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem panaszkodnak annyit az emberek, mint amit Magyarorszagon tapasztaltam (amig ott eltem) vagy amit Angliaban tapasztaltam (amig ott eltem). Ez szamomra nagyon fontos tenyezo. Tudom, hogy mindenkinek vannak nehezsegei, problemai, de amikor otthon jarok, akkor szinte mindenki csak panaszkodik (van is miert, tudom), itt viszont szinte senki. Vagy legalabbis nem olyan mertekben.

Az idojaras, ahol en vagyok, egesz evben remek. Nincs bajom a tellel, de az igazsag, hogy nem hianyoznak a zimankok, meg a latyak, kosz, sar, amikor olvadas van. Nagyon sok gyonyoru hely van, ahova lehet kirandulni es nem megy ra az ember gatyaja egy ilyen hetvegi kiruccanasra. Tovabba extremebb kalandok sem kerulnek egy ember havi fizetesebe (pl. lovoldozes egy loteren, holegballonozas, balna nezes, kisrepulogep vezetes, Nascar verseny, U2 koncert stb. csak hogy nehanyat emlitsek)

2013. okt. 4. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!