Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyi az esély rá?

Mennyi az esély rá?

Figyelt kérdés

A férjemmel ki szeretnék költözni Észak-Amerikába.Ő már dolgozik mint autószerelő én jövőre fejezem be az iskolát.

Az év végén megkapom a szociális gondozó és ápoló képzést valamint munkahelyet is biztosítanak egy úgymond közeli országban pl. Ausztriában.

Az lenne a kérdésem hogy ha 1-2 évig külföldön dolgozom mint nővér,utána igényelhetem a bevándorlói vízumot?

Mennyi az esély arra hogy elfogadják,mert úgy tudom hogy ez hiányszakma és nagy kereslet van belőle.

Van más lehetőség is hogy ki tudjunk menni?

Előre is köszönöm!

2013. szept. 18. 14:54
 1/2 anonim válasza:

Ha amerikába akarsz menni miért ausztriában akarsz munkát vállalni?

Attól függ, hogy melyik országba mész.

Az USA vízum sokáig eltarthat, ha Kanadába mész ott a magyarokat a cigányok miatt nem hiszem, hogy szívesen fogadják, mert sokan menekült kérelmet kértek és segélyből éltek, meg bűnöztek kint.

Az mindenképpen előny, ha odautazáskor személyesen igényeled ANGOl nyelven a vízumodat.

Angol nyelvtudás nélkül be se nagyon engednek.

2013. szept. 18. 16:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Az iskolám ott tud munkát biztosítani.Németül tanulok,angolul folyékonyan beszélek.

Köszönöm a válaszod :)

2013. szept. 18. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!