Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan tudnék hivatalosan...

Hogyan tudnék hivatalosan családostul kivándorolni, letelepedni Észak-Amerikában? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Él kint egy testvérem, akinek van egy működő vállalkozása Oregon államban. Neki van Zöld kártyája, teljesen "tisztán" hivatalosan él ott 4 éve, adót is fizet. Esetleg Ő alkalmazhatna engem, és jöhet velem a családom is? Minden megoldás érdekel, kérlek, segítsen, aki tud valamit erről!
2009. nov. 2. 08:33
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Röviden sehogy.

Hosszabban:

játssz a zöldkártya lottón! Ha nyersz, mehetsz családostul.

Zöldkártya nélkül nem mehetsz családostul, legálisan.

2009. nov. 2. 09:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezd meg a tesódat erről.Már lehet beszéltetek róla, szóval munkavállalási vízumot kéne beadni ugye.Lehet neki kéne kint utána járni mik a feltételek.Mert normál esetben általában úgy van, hogy megpályázol egy munkát, felvesznek, ez alapján megadják a munkavállalóit.

De ebben az esetben nem tudom mit szólnak majd, ha látják hogy rokon vagy.Talán egy olyan posztot kéne "kitalálni" amiben meg tudja indokolni hogy pont rád van szüksége.

Én hallottam olyat, hogy az USA-ba mentek úgy ki magyarok, hogy ott élő magyar család megigényelte nekik a munkavállalóit(illetve rajtuk keresztül megigényelték) arra hivatkozva, hogy az amcsi-magyar család szeretné ha a gyerekük mellett lenne egy magyar bébiszitter, aki magyarul teljesen jól megtanítja.

Szóval vannak ilyenek, a tesód segítségével valahogy biztos ki lehetne sakkozni a dolgokat.

Azt viszont nem tudom hogy a családod mehet-e veled...

2009. nov. 2. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Elszomorító tény, de igaz, hogy testvéreknek több, mint 10 év után adnak zöldkártyát, ha rokonsági alapon adják be a kérelmet és amerikai állampolgár már a testvér. Tehát ilyen módon nagyon sokat kellene várnod még. Másképp pedig csak a munkavállalói vízum marad (ami nem feltétlenül ugyanaz, mint a zöldkártya) ill. a zöldkártya lottó.
2009. nov. 7. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Családdal biztos hogy nem tudsz...

2009. nov. 7. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Esetleg meghivo levellel?

De amig nincs papirod addig felejtsd el a munkat azt csak feketen de azzal meg kockazatos.

2009. nov. 23. 19:37
 6/6 anonim válasza:
amerikai nagykövetségen kérdezd meg! Ott elmondanak minden ehhez kapcsolódót
2010. jan. 6. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!