Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ezt a szakmát befogadnák és...

Ezt a szakmát befogadnák és hol lenne a jobb?

Figyelt kérdés

Pár éven belül elszeretném végezni az ápolói szakmát europassosat. Azt szeretném meg kérdezni, hogy szerintetek Angliába vagy Amerikába lenne érdemes lehelyezkednem egy ilyen pozícióba?

Hol becsülnék meg jobban az ápolókat? A helyzet az, hogy imádom Amerikát de Európában pedig nem szeretnék maradni egyedül az a a hely ami Anglia angol nyelv miatt.. ti mit választanátok?

Köszönöm a válaszokat előre is:)

2013. aug. 25. 02:15
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Pár éven belül... pillanat, bedugom a kristálygömböt a töltőbe, úgy látszik lemerült.
2013. aug. 25. 13:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Angliában szerintem könnyebb mert nem kell vízum de nekem Amerika régi álmom szóval elég elfogult vagyok vele szemben
2013. aug. 25. 15:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Angliában mehetsz.

De az USA-ba nem.

Ott a szakmádat befogadják de téged nem.Csak nagyon sok papírmunka,pénz és különbözeti vizsga után.Ja és kell szerencse is hiszen kell egy kórház ami felvesz külföldieket.

2013. aug. 28. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!